Najčudniji lijekovi za mamurluk na svijetu

Ovo su najčudniji lijekovi za mamurluk na svijetu

Skoro pa nema te osobe koja se nekada nije probudila s glavolboljom od nezaboravnog (ili ipak već zaboravljenog) izlaska. Kada se probudite nakon burne noći pretpostavljamo da prvo posegnete za aspirinom. A ako pak ne vjerujete u ispijanje lijekova, zasigurno pijete sok od rajčice ili rasol. Sve te stvari radimo s jednim ciljem - da smanjimo taj nepodnošljiv mamurluk.

Ovo su najčudniji lijekovi za mamurluk na svijetu
Lijekovi za mamurluk

Međutim, dok vi topite aspirin plus C u čaši vode i nadate se što bržem prestanku glavobolje, na Siciliji posežu za sušenim bivoljim penisom iz istog razloga. Mnogi narodi smatraju da upravo oni imaju pravi narodni lijek za mamurluk. A upravo tim simpatičnim raznolikostima diljem svijeta pozabavio se dizajnerski tim iz Manchestera "NeoMam" koji nam ove čudne lijekove protiv glavobolje donosi ilustrirane. Njihov dizajner Danny Ashton priznaje da ih nije sve isprobao, ali kaže da je za neke od njih znao od prije. 

U našoj galeriji pogledajte neke od ovih najčudnijih lijekova za mamurluk za koje smo ikada čuli. Biste li se usudili probati neke od njih? Možda zaista djeluju!


Slični članci: