Jeste li probali Zimsko kuhano vino?

Zimsko kuhano vino, jedinstven proizvod na našem tržištu za vrijeme zime i adventa, a potpisuje ga enolog Saša Štula, vina iz Erduta

Vrijeme Adventa, za neke je najbolje vrijeme u godini, iako je hladno, uz kuhano vino, kobase i dobru atmosferu ne osjetimo hladnoću. Ne znamo je li nam draže piti kuhano vino u gradu ili kod kuće, ispred televizora uz dekicu. Za sve one koji su se pitali kako spraviti kuhano vino i koje začine staviti, predstavljamo idealan proizvod zbog kojeg više nećete imati potrebu postavljati ovakva pitanja.

Zimsko kuhano vino, jedinstven proizvod na našem tržištu, projekt je firme Dobra berba iz Zagreba. Spravljeno je od kvalitetnih vinskih sorti iz Erduta te obogaćeno aromama klinčića, cimeta, naranče i vanilije, idealno je piće za hladne zimske dane. Vino je potrebno zagrijati na željenu temperaturu (preporuka je 60-70 stupnjeva) i odmah je spremno za konzumaciju. Pakirano je u komercijalno pakiranje od 3L te veće 10 litarsko namjenjeno ugostiteljima.

Zimsko kuhano vino, jedinstven proizvod na našem tržištu za vrijeme zime i adventa, a potpisuje ga enolog Saša Štula, vina iz Erduta
Zimsko kuhano vino

"Ideja za gotovo kuhano vino, koje je prije svega kvalitetno, nametnula se sama od sebe, kao odgovor na lošu ponudu kuhanog vina koja se godinama nudila na adventskiim štandovima. Kako je napredovao izgled i rastao ugled Zagrebačkog adventa, smatrali smo kako ga mora pratiti i enogastronomska ponuda te je Zimsko kuhano vino naš doprinos tome" izjavili su iz Dobre berbe.

Enolog Saša Štula sve je svoje znanje i iskustvo usmjerio na dobivanje jedinstvenog i prepoznatljivog proizvoda vrhunske kvalitete, što je u konačnici upotpunjeno i prepoznatljivim vizualnim identitetom Zimskog kuhanog vina. Ambalaža, za čiji je dizajn zaslužna mlada dizajnerica Romana Kajp, nositelj je Red Dot nagrade za dizajn te upotpunjuje cjelokupni dozivljaj ispijanja kuhanog vina i druženja uz tople zimske arome. 

Zimsko kuhano vino, jedinstven proizvod na našem tržištu za vrijeme zime i adventa, a potpisuje ga enolog Saša Štula, vina iz Erduta
Zimsko kuhano vino

Zimsko kuhano vino prisutno je na svim adventskim lokacijama i u ponudi velikog broja caffe barova, kako u centru grada, tako i u trgovačkim centrima i malim kvartovskim kafićima. U Kurelčevoj ga možete kušati u kućicama "London" i "Sushi", na Europskom trgu u kućici "Marlena" te u kućicama na Trgu Bana Jelačića, Tomislavcu i u Gajevoj ulici. 

Sjajna ideja, odlična kvaliteta, nagrađivan dizajn i jednostavna priprema čine Zimsko kuhano vino jedinstvenim i prepoznatim proizvodom te savršenim napitkom za hladne zimske dane i noći! 


Slični članci: