Jela poslužena u zdjelama od ananasa

| Wine and dine |

Izrađen od izdubljenih ananasa, ovaj jedinstveni oblik egzotičnog pribora za serviranje obroka pretvara obroke u umjetnička djela.

Jednostavno izrežite ananas na pola, izvadite plod ananasa i njegova se kora pretvara u zanimljivu zdjelu.
Nakon što se „izbuši“, ananas se može napuniti brojnim namirnicama. Kulinarski umjetnici već su usvojili tu ideju i svoje ananase svakodnevno ispunjavaju svakojakim jelima. To uključuje svakodnevna jela, od doručka od večere i jela za različite prigode. 

 Smoothie od banane i ananasa izvrstan je doručak. 

 Voćna salata u zdjeli od ananasa. 

Kvinoja i škampi zdrav su i niskokaloričan obrok. 

 Riža i škampi u zdjeli od ananasa izgledaju prefino. 

 Sladoled u kori ananasa vjerojatno je najbolji desert koji ćete probati ovog ljeta.