Idealni ljetni obrok: salata s kozicama, rukolom i jabukom

| Wine and dine |

Mama zna by Suzy Josipović Redžepagić

Suzy Josipović Redžepagić autorica je najprodavanije domaće kuharice poslijednjih godina, Mama zna koja uključuje čak 500 slanih recepata. Suzy je ljubav prema kuhanju naslijedila od svoje majke od koje i potječe većina njenih recepata, a svoju ljubav nastoji prenijeti i na svoje tri kćeri. 

Salata od kozica, rukole i jabuke
Salata od kozica, rukole i jabuke

Za 4 osobe

Vrijeme pripreme: 5 minuta

  • 30 dag repova od kozica
  • 10 dag jabuka
  • 10 dag rukole
  • krupna morska sol
  • ocat ili acceto balsamico
  • maslinovo ulje

Rukolu operite i nasjeckajte, a jabuke ogulite i narežite na kockice. Dodajte očišćene i blanširane repove kozica i izmiješajte. Začinite po volji i opet izmiješajte.

*Jabuku možete zamijeniti sa sitno nasjeckanim crvenim radićem.