Green Grass - zeleno utočište koje će oduševiti ljubitelje kave

 Zelena oaza usred industrijskog djela grada? Zvuči savršeno! Upravo to predstavlja novootvoreni caffe bar "Green Grass", koji se smjestio na istočnom djelu Zagreba, na samom rubu poslovne zone Žitnjak i kvarta Volovčica, na adresi Kolarova 5.

Vođen idejom da u njega dođu svi gosti željni opuštanja prije, u stanci ili nakon napornog radnog dana, prostor, odiše prirodnim elementima, a postao je i pravo zeleno utočište za sve ljubitelje najpopularnijeg toplog napitka na svijetu - kave kojoj se ovdje pridaje velika pažnja.

Uz čak četiri različita blenda vrhunske talijanske Kimbo kave, među kojima je i ona Bio te smirujući ambijent, Green Grass zadovoljit će i one najzahtjevnije goste. Dobra je vijest i kako prostor ima odvojeni pušački i nepušački dio pa će svi protivnici dima, utočište pronaći na prvom katu, (koji je i "child friendly" zona, za sve parove s djecom). 

Dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena, doista nema ljepšeg osjećaja nego popiti omiljenu kavu na suncu, a pogađate, i s terase puca pogled na prirodno zelenilo i mir. Uz kombinaciju besplatnih novina i ukusnog tosta iz ponude, vjerujemo kako ćete dan započeti ili završiti baš onako kako zaslužujete - dobre volje.


Slični članci: