Avokado kao jestivo umjetničko djelo

| Wine and dine |

Blogerica Colette Dike na svom Instagram profilu Fooddeco oduševljava pretvaranjem avokada u jestiva umjetnička djela.

Osim na Instagram profilu svoje recepte u kojima avokado ima glavnu ulogu podijelila je u svojoj kuharici naziva Avokado.
Kuharica je uvijek uživala u avokadu, ali tijekom trudnoće počela ga je jesti u većim količinama, od tada je avokado počela pretvarati u špagete, čips, pizzu. Avokado je vrlo zdrav i fotogeničan, a to ga čini savršenim stylingom za jela, služi ga s tostom, mesom ili pak šlagom. Neke od najzanimljivijih kreacija pogledajte u nastavku. 

 Avokado je savršen i zdrav prilog mesu s roštilja. 

 Tost s avokadom za zdrav i razigran početak dana. 

 Snac od riže ukrašen humusom, avokadom i jestivim cvijećem. 

 Avokdo i bućine sjemenke sjajna su kombinacija okusa. 

 Avokado punjen topljenim sirim i brokulom. 

 Avokado i jaja, zdravo, fino i efektno. 

Pogledajte ostatak ukusnih jela i inspirirajte se na Fooddeco Instagram profilu.