Zagrebački hotel DoubleTree by Hilton osvojio prestižnu nagradu


DoubleTree by Hilton

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb, osvojio je prestižnu Hiltonovu nagradu "Hospitality award of excellence" (Nagrada za izvrsnost uslužnosti) za 2015.g. za regiju Europa, Bliski istok i Afrika.   

Nagrada je dodjeljena nakon provedenog istraživanja koje Hilton provodi tijekom cijele godine, uz pomoć Hiltovonog alata SALT. Ovaj alat ocjenjuje razinu uslužnosti osoblja u svakom području, razinu tehničke opremljenosti hotela, razinu dosljednosti u brend standardima, razinu efikasnosti u rješavanju problema gostiju, te razinu sveukupnog doživljaja kojeg gost dobiva boravkom u određenom hotelu unutar grupacije Hilton. Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb, u EMEA regiji, po svim navedenim segmentima ostvario je najbolje rezultate. 

DoubleTree by Hilton
 

“Ovo je veliko priznanje svim našim zaposlenicima jer nagrada reflektira upravo njihovu predanost poslu kojeg rade s ljubavlju i strpljenjem. Pazimo na svaki detalj, u svakom segmentu i zato nam je drago što su to prepoznali i rezultati istraživanja provedeni na gostima koji su kod nas odsjeli. Tu nema subjektivnog utjecaja već se kvaliteta mjeri u brojkama i postocima. Ovo je veliki poticaj i obaveza za naš daljni rad. Drago nam je da smo uzor među 440 DoubleTree hotela te da uspješno promičemo kvalitetno hotelijerstvo” – ističe direktorica, Josipa Jutt Ferlan.

DoubleTree by Hilton

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb, na domaćem tržištu posluje već 3 godine i nositelj je kategorije Business / Poslovni hotel. Pored vrhunski opremljenih 152 sobe i 6 dvorana za sastanke, gostima nudi jedinstveni kulinarski doživljaj OXBO restorana koji je prepoznat po ponudi najboljih steakova, wine bar te luksuzan Fitness i SPA centar s bazenom i pogledom s 10.kata. 


Slični članci: