Umagination 2014 te zove, a mi vas nagrađujemo s dvije ulaznice!

Umagination - Danny Avila i Thomas Gold

Danas je točno dva tjedna do otvaranja uzbudljive ljetne party sezone! Umag je spreman i očekuje brojne obožavatelje koji pristižu iz cijele Europe na proslavu petog jubilarnog izdanja regionalnog glazbenog festivala Umagination, koji se ove godine održava od 30. do 31. svibnja 2014. na prostoru ATP Dance Arene. Za vrhunski glazbeni užitak pobrinut će se velikani EDM scene, a na rođendansku pozornicu uz Alessa, Fedde Le Granda, Tujama i Vanillaz zasvirat će i njemačka zvijezda Thomas Gold te talentirani mladi DJ iz Španjolske Danny Avila.

Thomas Gold
Thomas Gold

Nisam imao prilike vidjeti Umag do sada niti svirati na Umaginationu. Ovo će biti moj prvi posjet i jako se radujem te s nestrpljenjem iščekujem dolazak. Čuo sam jako puno lijepih stvari od kolega koji su svirali prošlih godina i nadam se da ću i sam upoznati i iskusiti ono o čemu su mi pričali– izjavio je Thomas Gold ususret Umaginationu te dodao: Želim vidjeti pravi i ludi party o kojem svi toliko pričaju! Znam da na Umagination dolaze ljubitelji elektronske glazbe iz cijele Europe i svijeta što me posebno veseli. Ljudi su ovdje posebno gostoljubivi i pristupačni i uvijek me dočeka srdačna dobrodošlica“.

Thomas Gold njemački je DJ i producent pravog imena Frank Knebel. Već kao sedmogodišnjak naučio je svirati digitalne klavijature i tu je rođena njegova strast za glazbom. Elektronskom glazbom aktivno se bavi posljednjih 14 godina, a njegov repertoar čine progressive house, tech house i trance. Magija koju čujete u njegovim autorskim djelima, vidljiva je i na njegovim live DJ setovima, a u svojoj bogatoj karijeri nastupio je na svim važnijim festivalima te klubovima diljem svijeta. Danny Avila španjolski je DJ koji je već sa 16 godina dobio priznanje kao najbolji mladi DJ, a njegov talent prepoznali su i Fedde le Grand i Tiesto uz kojeg je odradio i veliku svjetsku turneju. Oduševljava fanove diljem svjeta, nastupio je na najvažnijim EDM festivalima i klubovima, a ovu španjolsku zvijezdu uskoro ćemo moći čuti uživo i u Hrvatskoj.

Danny Avila
Danny Avila

Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 50.000 posjetitelja zaplesalo je u ATP Dance Areni, a ovaj jedinstveni festival privukao je ljude iz više od 24 zemalja svijeta. Svoj su dolazak na ovogodišnje jubilarno izdanje već potvrdili brojni gosti iz Italije, Nizozemske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske, Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. do 13. srpnja 2014. Vrijednost festivala prepoznala je i Turistička zajednica Istarske županije, a podrška cijele istarske regije, kao i odlična suradnja sa Gradom Umagom nastavlja se i ove godine.

Sve informacije i obavijesti o petom izdanju Umaginationa mogu se pronaći na službenoj stranici festivala www.umagination.info  te na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/umagination, a General Admission ulaznice po cijeni od 180 kn za oba festivalska dana od danas možete osigurati na stranici www.ticketshop.hr, na svim prodajnim mjestima Tisak Media centara, Dallas shopu te Dancing Bear prodajnim mjestima. VIP ulaznice možete već danas osigurati po cijeni od 275 kn za jedan dan te za 450 kn za oba festivalska dana. 

A kako osvojiti ulaznice? Jednostavno, lajkajte facebook stranice WALL.HR-a i UMAGINATIONA, podijelite ovaj članak na svojim profilima, a mi ćemo u ponedjeljak pomoću stranice random.org odabrati dvoje sretnika! Vidimo se na Umaginationu!

Umagination
Umagination

Slični članci: