Trendi hotel u Indiji

Oberoi Gurgaon

Najnoviji u lancu luksuznih Oberoi hotela je Gurgaon u Delhi području Indije. 13. u nizu, proteže se na 9 hektara, a broji 202 sobe od kojih je 15 apartmana. Vrata je otvorio u proljeće prošle godine, a dizajnirala ga je arhitektonska tvrtka iz Singapura RSP. Izgradnja je koštala nevjerojatnih 90 milijuna dolara, ali definitivno se isplatila s obzirom na to da je hotel već dobio brojna priznanja i nagrade struke.

Interijer je djelo tvrtke LTW Designworks, a prostor odiše čistoćom, elegancijom i moderanošću s naglašenim zemljanim bojama, toplim drvetom i crvenim detaljima. Sobe imaju pejzažne prozore pa je tako dnevni boravak uvijek okupan u svjetlosti, a pogleda na bazen pruža toliko željeni mir i zen raspoloženje.

Privatni bazeni, 24. satna osobna usluga batlera I hight-tech opremljene sobe samo su neke od pogodnosti ovog grandioznog hotela. Internacionalna kuhinja uvijek vam je na raspolaganju, a  uključuje jela iz brojnih dijelova svijeta te naravno indijske specijalitete.

Oberoi Spa savršena je oaza mira i blagostanja i idealan bijeg iz kaosa modernog života. Prostire se na preko 8000 četvornih metara, s pogledom na bazen i vrt, a visoko kvalificirani terapeuti nude razne tretmane, najbolje u drevnoj ayurveda aromaterapiji.

Cijene se kreću od 675 dolara po noćenju do čak 6740 dolara za noć u predsjedničkom apartmanu.


Slični članci: