Top 10 svjetskih hotela s najljepšim krovnim terasama

Grace Santorini, Grčka

Hotelske krovne terase zapravo su najbolji dio hotela na kojem možete boraviti tijekom svog odmora. Zamislite se na jednoj od ovih 10 najljepših terasa na svijetu tijekom lijenog sunčanog popodneva dok ispijate koktele gledajući na panormaski pogled grada ili mora. Sigurni smo da vam se prizor sviđa baš kao i nama. No ono što je najbolje od svega, do njega možete stići veoma lako s jeftinim letom do Barcelone, Ibize ili pak Santorinija.

  1. ME Hotel, Ibiza, Španjolska
ME Ibiza, Španjolska
ME Ibiza, Španjolska

Španjolska hotelska grupa ME by Meliá proširila se na obalu Ibize, točnije nedaleko od Santa Eulàlie. Vanjski Bali kreveti, spa tretmani, svježa morska hrana i zavodljivi kokteli su više nego dovoljan razlog da se zaputite na Ibizu. Naravno, terasa uključuje i prekrasan pogled na Balearsko more.

  1. Sofitel So, Singapur
Sofitel So, Singapore
Sofitel So, Singapore

Trenutna glavna atrakcija u Singapuru je HI-SO, odnosno hotelska krovna terasa na novom Sofitel So hotelu. S pogledom od 360 stupnjeva, HI-SO bar na krovu nudi urbanu plažu, klubsku vibru s dizajnerskim koktelima i prekrasnim bazenom.

  1. Grand Hotel Central, Barcelona, Španjolska
Grand Hotel Central, Barcelona, Španjolska
Grand Hotel Central, Barcelona, Španjolska

Sky Bar na vrhu hotela Grand Hotel Central u Barceloni  najbolje je mjesto u gradu za odmoriti se i gledati kako večerenje svjetlo nestaje.

  1. ME London, Velika Britanija
ME London, Velika Britanija
ME London, Velika Britanija

Radio Rooftop bar nalazi se na desetom katu ME londonskog hotela. A s Tower Bridgeom i Parlamentom u pozadini lako je imati jedan od najboljih pogleda na grad.

  1. The Leela Palace New Delhi, India
The Leela New Delhi, Indija
The Leela New Delhi, Indija

Bazen i terasa na krovu hotela Leela Palace u New Delhiju ne samo da nudi najromantičniji pogled na grad, nego i idealno mjesto kako biste se ohladili nakon dana provedenog u razgledavanju grada i njegove energičnosti.

  1. Capella Washington DC, Georgetown, SAD
Capella Washington DC, Georgetown, USA
Capella Washington DC, Georgetown, USA

The Rooftop Lounge na vrhu hotela Capella u Georgetownu nudi panoramski pogled na grad s ikonastim znamenitostima. Ali ako vam to nije dovoljno, pored bara se nalazi unutarnji i vanjski infinity bazen s ugrađenim kaminom.

  1. Grace Santorini, Grčka
Grace Santorini, Grčka
Grace Santorini, Grčka

Infinity bazen na vrhu hotela Grace Santorini je najbolje mjesto za odmoriti se uz koktele, sunce, bijelu i plavu te ne zaboravite uživati u pogledu  preko Caldera.

  1. Parkroyal on Pickering, Singapur
Parkroyal on Pickering, Singapore
Parkroyal on Pickering, Singapore

Terasa na Parkroyal on Pickering hotelu savršeno je mjesto za istraživanje Singapura s visine. Sklonite se unutar jednog od šarenih pletenih kaveza ili odradite večernju tjelovježbu unutar infinity bazena.

  1. Viceroy New York, SAD
Viceroy New York, USA
Viceroy New York, USA

Savršeno mjesto gdje najbolje možete osjetiti energiju New Yorka je krovna terasa hotela Viceroy. Dizajnirao ga je dizajnerski studio Roman and Williams, a baš poput terase, cijeli hotel odiše pravim New Yorkom. Ne biste vjerojavali, no u ovom hotelu možete pojesti najboljih hamburger na svijetu kojeg morate zaliti s regionalnim pivom.

  1. The Mandarin Oriental, Barcelona, Španjolska
The Mandarin Oriental, Barcelona, Španjolska
The Mandarin Oriental, Barcelona, Španjolska

Absorbirajte romantične poglede na Barcelonu dok grickate hranu s japansko-peruanskog jelovnik na terasi restorana Terrat ili se jednostavno naslonite uz piće na jednoj od mnogih ležaljki uz bazen.


Slični članci: