Putujte s Emiratesom uz odlične cijene letova

Emirates

Jedna od najvećih i najpoznatjih aviokompanija u svijetu, Emirates nedavno je stigla i u Hrvatsku, a jučer je najavila početak svoje  svjetske akcije, tzv. Global Sale, tijekom koje hrvatskim putnicima nudi posebne cijene za poslovnu i ekonomsku klasu na letovima iz Zagreba prema nizu popularnih destinacija.

Ova posebna rasprodaja uključuje 41 destinaciju u Emiratesovoj svjetskoj mreži, a vrijedi za putovanja u periodu od 15. siječnja do 30. lipnja 2018. Ponude za letove uključuju i neke od najtraženijih destinacija kao što su Dubai, Maldivi, Hong Kong, Bankok. Cijene najtraženijih destinacija za poslovnu klasu kreću se od 400 do 1000 eura, ovisno o destinaciji i udaljenosti, dok su u business klasi cijene okvirno oko 2000 eura.

Emirates

Sve putnike očekuje vrhunska usluga pa tako mogu uživati i u više od 2500 kanala u sklopu Emiratesovog nagrađivanog sustava zabave na letu ICE, koji sadrži najnovije filmove, popularne televizijske serije, dječje programe te velik izbor glazbe i igrica. Uz to, putnici u svim klasama mogu uživati u izboru ukusnih vina i regionalno inspiriranih specijaliteta pripremljenima od svježih sastojaka koju će im poslužiti Emiratesovovo multinacionalno osoblje. Ni s prtljagom nema brige - putnici mogu ponijeti do 35 kg prtljage u ekonomskoj, 40 kg u poslovnoj te 50 kg u prvoj klasi.

Svoje mjesto na letu možete rezerviratti preko putničkih agenata, u Emiratesovom uredu u zagrebačkom hotelu Westin ili na broj 01 48 29 493 kao i na  njihovoj službenoj stranici www.emirates.com.  

Svima čije novogodišnje odluke uključuju putovanje iz snova ili posjet svojim najdražima ova je akcija pravi način da im 2018. godina bude kao iz snova.


Slični članci: