Može li išta bolje od posjete muzeju posvećenom isključivo sladoledu?

Sladoled

Roditelji ne bi trebali imati nikakvih problema uvjeriti svoju djecu da posjete najnoviji njujorški muzej koji je posvećen isključivo našoj omiljenoj smrznutoj poslastici - sladoledu. I, dok Muzej sladoleda tehnički doista i jest muzej, na tren zvuči kao da je Willy Wonka odlučio otvoriti tvornicu čokolade s interaktivnim izlošcima koji bi trebali oduševiti čak i najizbirljivije umove i nepca.

Muzej opisan kao mjesto gdje ćete moći usvojiti sva svoja sladoledna iskustva, otvara se u njujorškom Meatpackingu 29. srpnja, a nudit će jestive balone, divovski "suradnički" sladoled, čokoladnu sobu i divovski bazen s duginim mrvicama.

Muzej sladoleda New York

Naravno, neće nedostajati degustacija, osobito od strane ludog kulinarskog znanstvenika dr. Irwina Adama, koji će posluživati futurističke deserte u Food Future studiju. Tu će također biti izabran i "okus tjedna" koji će predstavljati najinventivniji sladoled toga tjedan u New Yorku. Djeca će pronaći upravo ono što traže u Muzeja sladoleda - osim poslastica očekuje ih igralište koje dolazi opremljeno s ljuljačkama u obliku sladolednog sendviča i mnogim drugim sladolednim napravama. Samci će najvjerojatnije posjetiti Tinder Land izložbu koja će se odvijati pod pokroviteljstvom popularne aplikacije.

Nažalost, muzej će biti dostupan samo tijekom ljeta - zatvaranje je predviđeno za kraj kolovoza. 

Muzej sladoleda New York

Slični članci: