Air New Zealand je aviokompanija godine

Air New Zealand

Air New Zealand

Avio kompanija Air New Zealand proglašena je najboljom aviokompanijom za nadolazeću 2014. godinu. Dobitnike naslova najboljih kompanija proglasila je web stranica AirlineRatings i to na temelju ocjena sigurnosti, dodatnih usluga, zanimljivih programa i dodatnih mogućnosti te usluge unutar aviona. 

Air New Zealand opisan je najveći trendseter avio industrije, a posebno je spomenuta njihova usluga Skycouch koja pretvara tri sjedala u ekonomskoj klasi u ugodan trosjed, idealan za parove i obitelji s malo djecom. Osim toga njihova posebno dizajnirana Space sjedala koja su dostupna u premium ekonomskoj klasi omogućuje putnicima da okreću svoja sjedala tako da sjede jedan nasuprot drugoga. 

U digitalnom svijetu, ova je kompanija poznata po svojim zabavnim i pomalo drugačijim viralnim video spotovima. Prošle je godine njihov Hobitom inspiriran video u kojem su glavni likovi hobiti, orke, patuljci i vilenjaci postao pravi internetski hit. 

Air New Zealand Hobit video

Ove su godine pustili spot s uvijek omiljenom Betty White u glavnoj ulozi, a osim ove nagrade, osvojili su i onu za Najbolju Premium ekonomsku klasu.

Air New Zealand video s Betty White

Ostali pobjednici Airline Excellence nagrada su:

Regionalna aviokompanija godine: Singapore Silk Air
Najbolja prva klasa: Emirates
Najbolja Business klasa: Cathay Pacific Airways
Najbolja ekonomska klasa: Qantas Airways
Najbolje Lounge zone: Qantas
Najbolja zabava u avionu: Emirates
Najbolja Low Cost kompanija: JetBlue (SAD), Jetstar Group (Azija/Pacific), Flydubai (Srednji Istok/Afrika), Norwegian (Europa)
Najsigurnija aviokompanija: Qantas  


Slični članci: