Znakovi koji govore da je vaš muž odličan otac

Jako je osjećajan, drag i srdačan. Svaku večer čita priče i pjeva uspavanke. Daje velike, tople zagrljaje. Sigurni ste da je vaš muž dobar otac. Ali pronašli smo 6 znakova koji i službeno dokazuju da je vaš muž odličan tata vašoj djeci...

IMA INTERNE POŠALICE S KLINCIMA. On kaže "smrdljivac" i vaš klinac umire od smijeha. Vama nije jasno...a ni ne mora vam biti.

OBJAVLJUJE PUNO PREVIŠE NJIHOVIH FOTOGRAFIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA. Vi ne želite svoje prijatelje na Facebooku opterećivati s njihovim fotkama.  On? Nema problem s tim. Ako je slatko, on objavljuje! 

IGRA SE NA PODU/U KUĆICI NA DRVETU/U KREVETU. Roditeljstvo zna biti zaigrano, ali i prljavo. I pogotovo teško za vaša koljena. A vašem muškarcu to uopće ne smeta. 

ZNA IMENA NJIHOVIH PRIJATELJA. I razliku između Lucije S. i Lucije M. 

ČITA IM. I pritom ne mislimo na samo jedno čitanje Snjeguljice. Više kao, sedam puta je pročitao Aladina i sad tek ide na Snjeguljicu....

DRUGE MAME SU LJUBOMORNE NA VAS. Znate onaj osjećaj kad se žene oko vas žale na svoje lijene, radoholičare muževe? Ponekad je ipak lijepo da i oni doprinose vašoj maloj zajednici, a vi ste očito sretnica. 


Slični članci: