Vrhunska glazba u zvučnicima veličine palca

X-Mini ME zvučnik

S pametnim telefonima koji su osim što su naprave za telefoniranje postali i kamere, fotoaparati, mp3 playeri i mali kompjutori došli su i novi dodatci koji omogućuju uživanje u svim blagodatima koje takvi telefoni pružaju. Sjećate se kada ste na školske i fakultetske izlete, druženja na plaži i piknike nosili male audio linije kako bi s društvom nesmetano uživali u glazbi? Sada je dovoljno da imate dobar zvučnik koji spojite na svoj pametni telefon ili bilo drugi mp3 player, kameru ili sličan gadget i imate savršenu liniju odnosno pojačivač zvuka.

X-Mini ME zvučnik
X-Mini ME zvučnik

Predstavljamo vam X-mini ME, prvi maleni prijenosni zvučnik veličine palca koji je u cijelosti redefinirao tržište malih prijenosnih zvučnika. Iako skromnih dimenzija, X-mini ME oduševit će vas baterijom koja osigurava preko 6 sati neprekidne glazbe.

X-Mini ME zvučnik
X-Mini ME zvučnik

Savršenih proporcija, sa 4.4 cm visine i 44 g. težine, X-mini ME prvi je prijenosni zvučnik veličine palca, čime je proizvođač legendarnog X-minija još jednom podigao ljestvicu u misiji Sound Beyound Size. Kompatibilan sa svim prijenosnim audio uređajima sa standardnim 3,5 mm audio jackom, ovaj mali zvučnik ponovo je postavio nove standarde u prijenosnoj kategoriji izvrsnog zvuka.

X-Mini ME zvučnik
X-Mini ME zvučnik

Baš kao što je prvi X-mini zvučnik promijenio način kako ljudi razmišljaju o prijenosnim zvučnicima, tako i X-mini ME donosi novu perspektivu svima koji žele nositi i slušati glazbu svuda sa sobom. X-mini ME savršeno će pristajati kao privjesak vašim ključevima ili torbi, a zahvaljujući jedinstvenom dizajnu besprijekorno će funkcionirati kao modni dodatak.

X-Mini ME
X-Mini ME zvučnik

X-mini ME dostupan je po cijeni od 169 kuna na prodajnim mjestima Algoritma, Elipsa, Emmezete, HG Spota, Metroa te Tisak medije.  Inače, originalni X-mini je zbog svoje inovativnosti, kvalitete reproduciranoga zvuka i originalnog dizajna osvojio prestižne nagrade kao što su Reddot Design Award 2008. godine i Universal Design Award 2010. godine, a sigurni smo i kako će njegov nasljednik krenuti istim putem.


Slični članci: