Upoznajte najmlađu dizajnericu na svijetu: Neodoljivu Mayhem!

Upoznajte najmlađu dizajnericu na svijetu: Neodoljivu Mayhem!

S talentom se rađa, a s praksom postaje uspješan - izgleda da je četverogodišnja Mayhem već negdje na pola puta! Naime, zasigurno ste već negdje na Internetu vidjeli preslatku djevojčicu u zanimljivim haljinama od papira, ali takvim haljinama za koje ste iznenađeni da su puki papir!

Angie Keiser je glavni krivac za ovu viralnu pomamu, a glavna zvijezda je njena mala kćerka, koju Angie iz milja zove Mayhem (eng. zločin). Mayhem kreira i izrađuje (uz pomoć mame) predivne večernje haljine, koje su često inspirirane crtićima, revijama i crvenim tepihom. Tako smo Mayhem mogli vidjeti u Dior haljini Jennifer Lawrence ili u Ralph Laurentu Lupite Nyong'o.

Upoznajte najmlađu dizajnericu na svijetu: Neodoljivu Mayhem!
Preslatka Mayhem je prava Internet senzacija

Kako izrađuju haljine? Dogovor je da haljine izrađuju samo od materijala koje imaju kod kuće, a kupuju samo ljepljivu traku ili ljepilo ako im nedostaje. Haljine se izrađuju od oko 5-10 minuta, pa sve do 4 sata za jako detaljne, a Mayhem zna i sama u potpunosti izraditi haljinu u periodu dok se Angie vrati s posla.

Mayhem u svojoj haljini pozira desetak minuta, a onda Angie fotku uploada na Internet i kako se kaže, ostalo je povijest.


Slični članci: