Trčimo s Nikeom!

Ivan Vukusic

Jučer je u zagrebačkom Maksimiru održano ugodno ljetno druženje, mnogih poznatih hrvatskih sportaša koji su svojim prisustvom došli dati podršku velikom događaju We Run Zagreb koji nas očekuje 29.rujna 2012. na zagrebačkom jezeru Jarun.

We Run Zagreb zamišljen je da bude više od jednodnevne utrke. Nike je stvorio integrirano trening/natjecateljsko iskustvo koje potiče trkače od trenutka kada se registriraju do utrke i nadalje. Nikeovi stručnjaci davati će besplatne savjete i upute, a trkači mogu i isprobati najnoviji model LunarGlide 4+ tenisica ili naučiti o Nike+ Running ekosistemu.

Kao podršku trkačima u zadnjim tjednima pripremnih treninga i kao jedan od načina motivacije, Nike predstavlja digitalne usluge koje će omogućiti sudionicima da napišu svoju motivacijsku poruku, podijele svoje uspjehe i ostvare podršku svojih prijatelja.S posebnom Facebook aplikacijom trkači osim što se mogu registrirati za utrku, isto tako mogu personalizirati svoj trkački broj s motivacijskom porukom povezanom s ciljem koji žele postići na dan utrke.

Da bi se pridružili globanom trkačem pokretu i sudjelovali na We run Zagreb utrci prijavite se preko Facebook stranice Nike Running Hrvatska ili werun.hr web stranice.

Zagreb se pridružuje svjetskoj We Run seriji koja spaja 395,500 trkača u 34 grada. Putovanje je počelo 1. rujna u Pragu i završiti će 15. prosinca s utrkama u Rio de Janeiru i Santiagu u Čileu.


Slični članci: