Toni Cetinski oduševio rasprodanu beogradsku "Kombank arenu"

Odličnim nastupom u do kraja ispunjenoj beogradskoj "Kombank areni" Toni Cetinski još je jednom dokazao ne samo svoj zvjezdani status veći neograničene vokalne mogućnosti. Svojim nastupom koji je trajao nešto duže od dva sata, Toni je uspio "natjerati" publiku da s njim pjeva sve njegove hitove, potvrđujući da je danas sigurno jedan od najboljih i najuspješnijih pjevača u regiji. Tonijevi stari hitovi doslovno su zaludili publiku, dok su sve nove pjesme na ovom koncertu doživjele svoj vrhunac i pronašle publiku koja će ih još dugo vremena sa zadovoljstvom slušati i nakon Tonijevog koncerta. 

Gotovo tijekom svake pjesme na pozornicu na kojoj je nastupio padale su plišane igračke, koje je Toni sa zadovoljstvom skupljao zahvaljujući beogradskoj publici na nevjerojatnom prijemu I energiji kojom su ga obasipali tijekom cijelog koncerta. Toni je tijekom koncerta iz publike izvukao i dvije djevojčice koje su s njim izvele pjesmu "Kada žena zavoli", da bi mu se u jednom trenutku na sceni priključio i mladi talentirani pjevač Davor Jovanović, pobjednik glazbene audicije. Publiku je osvojio svojom spontanošću, humorom, ali i odličnim odabirom pjesama, koje su zajednički pjevali u jednom dahu, stvarajući odličnu atmosferu koja je svoj vrhunac doživjela na kraju samom koncerta. 

Po običaju Toni je za koncert imao i poseban styling koji mu je za ovu dizajnirao Boris Banović, a koji je također bio savršena slika Tonija Cetinskog koji svaki svoj koncert shvaća kao najbolji način svoje promocije i iskazivanja svoje visoke profesionalnosti. I nakon 25 godina karijere Toni Cetinski uvijek nudi nešto novo, iz godine u godinu sve je bolji i nema sumnje da će "Kombank arena" i beogradska publika s nestrpljenjem očekivati novi koncert Tonija Cetinskog.


Slični članci: