Super stylish kolica inspirirana prirodom

Moderne mame vječno su u pokretu. One su stylish i chic, svoje klince odgajaju s puno ljubavi, elegancije i stila, sa širokim osmjehom na licu te, više ili manje uspješno, žongliraju između brojnih obaveza. Moderne mame nisu sputane i ne zadovoljavaju se prosječnim. One ne žele sjediti doma i gledati život kako prolazi pored njih, one žele izaći van, putovati, doživljavati avanture i najčudesnije životne trenutke i sve to dijeliti sa svojom malom bebicom.

Upravo takve mame je zamišljao Bugaboo tim dok je kreirao svoja najnovija stylish kolica - Bugaboo Cameleon Elements. Inspirirana prirodnim materijalima, poput mora, vjetra, stijena i lišća s krošnji, Bugaboo Cameleon Elements luksuzna je i limitirana verzija njegovog prethodnika, sve-u-jedan Bugaboo Cameleona. Idealna su za šetnju gradom ili pak odlazak u šumu ili na plažu, dolaze u lijepim novim bojama, mekanim materijalima te s posebno osmišljenim detaljima. Najupečatljivija značajka zasigurno je jedinstven efekt boje na košari i sjedalici, tzv ombre; duboka azurno plava nijansa koja se polako mijenja i blijedi u svijetlosivu, gotovo transparentnu, baš poput mora. Materijali od kojih su izrađena dovoljno su elastični i otporni da se mogu koristiti u bilo kojem ambijentu i svim vremenskim prilikama, a opet iznimno mekani i nježni na dodir.

Bugaboo je nizozemska kompanija osnovana 1999. godine koja je u kratkom roku, od malog start-upa i izvrsne ideje dvojice stručnjaka, dizajnera Maxa Barenburga i doktora Eduarda Zanena, postala globalni fenomen koji je danas prisutan u više od 50 zemalja na svijetu. Bugaboo proizvodi sinonim su za vrhunsku kvalitetu; kombinacija su dizajna, inženjeringa, ljepote i funkcionalnosti. Tijekom godina, Bugaboo se udružio s nekim od najpopularnijih dizajnera i umjetnika današnjice, poput Missoni, Marc Jacobs, Diesel i Andy Warhol Foundation, stvorivši tako iznimno originalna i nadasve šarmantna dječja kolica.

Svoja Bugaboo kolica i ostalu dječju opremu, kao i svakojake neophodne stvarčice za vaše dijete, pronaći ćete u preslatkom dućančiću Male Stvari. Jer život je jedna velika avantura, zato si priuštite dječja kolica koja vas tjeraju da istražite ovaj prekrasni svijet i doživite ga zajedno s vašom bebicom!


Slični članci: