Što nam to Madonna priprema?

Madonna - Secret Project
Madonna - Secret Project

Nakon nedavne premijere filma “Madonna: The MDNA Tour”, svjetlo dana ugledao je i kratki video pod nazivom “Secret Project” u kojem su prikazane nasilne scene fizičkog zlostavljanja muškarca u zatvoru. Madonna u njemu pozira u sado-mazo izdanju s maskom na glavi, a osim korištenja vatrenog oružja, u jednoj od scena sjedi na stolici s nožem u ruci dok se oko nje mogu vidjeti dijelovi kostura. 

Madonna - Secret Project

Najzanimljivije kod ovog projekta je to što još uvijek nije poznato o čemu se tu zapravo radi, a iako ga kraljica popa već mjesecima najavljuje putem društvenih mreža, detalji o "Secret Projectu" još uvijek su velika nepoznanica. Jedino što se zna i nakon pojavljivanja videa je to da su u njega uključeni i poznati fotograf Steven Klein, kao i manekenke Kate Moss i Naomi Campbell. 

Madonna se već našla na udaru medija i raznih udruga zbog poziranja s pištoljima na svojim nastupima jer na taj način promovira korištenje vatrenog oružja. - To je apsurdno. Oružje ne ubija ljude, ljudi ubijaju ljude. To je kao da izbacite pištolje iz akcijskih filmova. Cijeli nastup je zamišljen kao akcijski film, to je umjetnost i ništa više - objasnila je pjevačica nedavno prilikom gostovanja u talk-showu "Good Morning America".


Slični članci: