Lijepa Severina novo je zaštitno lice Remingtona

Remington, vodeći proizvođač uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela, dobio je novo zaštitno lice - Severinu. Lijepa pjevačica ovom prigodom je izjavila: "Počašćena sam što sam  odabrana  za  zaštitno lice Remingtonovih novih linija proizvoda SILK i i-Light Pro Face & Body. Riječ je o najmodernijim proizvodima za uljepšavanje kose i tijela i zadnjim novitetima na tržištu. Linija SILK za oblikovanje kose omogućava mi da se lako i brzo transformiram iz jedne uloge u drugu, što je u mom poslu vrlo važno. i-Light Pro Face & Body pravo je otkriće! Osim što mi štedi vrijeme, depilacija nikad nije bila jednostavnija i bezbolnija, a jednako učinkovita kao u kozmetičkim salonima. Rezultati su više nego oduševljavajući!“ 

Profesionalni asortiman najnovije Silk linije sadrži proteine svile u sloju keramike što omogućuje postizanje profesionalnih frizura, od sjajnih uvojaka do glatkih ravnih pramenova, u samo nekoliko jednostavnih koraka. Silk uređaj za ravnanje kose posjeduje digitalni displej s prikazom najbolje temperature za određeni tip kose od 150 – 235°C, lagano klizi i prilikom oblikovanja kosu ne oštećuju već joj daje njegovan, sjajan i prirodan izgled. Silk za valovitu kosu eliptičnim oblikom cijevi te slojem svile i keramike lako i jednostavno stvara glatku valovitu kose bez stršećih vlasi. Silk za uvijanje kose zahvaljujući konusnom obliku formira svilenkasto glatke kovrče, a sušilo za kosu visokih performansi i profesionalne kvalitete omogućuje brzo i učinkovito sušenje s generatorom iona i rešetkom od keramike i svile.

Uz Remingtonove uređaje za njegu kose Severina je i zaštitno lice uređaja i-Light Pro Face & Body za trajno uklanjanje dlačica*. i-Light Pro uređaj, razvijen je u suradnji s vodećom dermatologinjom i specijalistom za estetsku medicinu u Velikoj Britaniji Dr. Barbarom Kubicka. i-light Pro koristi tehnologiju intenzivne pulsne svjetlosti jednaku onoj u profesionalnim klinikama i salonima, pogodan je za žene i muškarce, a brz je i nježan prema koži. Klinička istraživanja su pokazala kako su ispitanici korištenjem uređaja na tijelu imali u prosjeku 66% manje dlačica dvanaest mjeseci nakon samo tri tretmana, što je slično rezultatima kod profesionalnih uređaja za odstranjivanje dlačica. Novost je i da najnoviji model i-Light Pro Face & Body posjeduje nastavak za lice posebno dizajniran kako bi idealno prianjao na područja ispod jagodičnih kostiju. Nastavak za lice posjeduje sustav za hlađenje koji kontrolira temperaturu za što ugodniji tretman. 


Slični članci: