Seksi spotovi: Upoznajte prezgodne dečke koji nas uveseljavaju u pop hitovima

Seksi spotovi: Upoznajte prezgodne dečke koji nas uveseljavaju u pop hitovima
U posljednje vrijeme spotovi su sve više seksi... Zahvaljujući i ovim momcima!

Prosječni glazbeni spot ispunjen je predivnim više i manje poznatim ženama koje su nerijetko oskudno obučene, no s druge strane, rijetko kada imamo priliku vidjeti zaista zgodnog i jednako oskudno obučena muškarca! Međutim, neke zvijezde misle i na svoje ženske obožavateljice pa se zaista pobrinu da njihov spot ima itekakav "eye-candy". Lagali bismo kada bi rekli da takve stvari ne primjećujemo... Posebice ako je kakva ljubavna tematika pjesme i spota, a u PMS-u smo.

Trenutno se na TV-u vrte zaista zarazni pop hitovi koji pritom imaju baš zgodne "glumce" u spotu. Jedne ste sigurno primijetili, a druge vjerojatno ne, no garantiramo vam da ćete ih nakon danas pogledati s puno više pažnje!

1) SEAN O'PRY

Seksi spotovi: Upoznajte prezgodne dečke koji nas uveseljavaju u pop hitovima
Sean O'Pry

Sean O'Pry je lice koje ste sigurno vidjeli, jer ovaj momak je bio na samom vrhu ljestvice top 50 modela po izboru Models.coma. Sean ima 25 godina i rodom je iz Georgije, SAD, a agenti su ga pronašli pomoću fotki s maturalne večeri koje je njegov prijatelj objavio na svom MySpace profilu. Radio je za sve od Givenchyja, Viktora & Rolfa, Diesel, Dolce & Gabbane, H&M i mnoge druge; Njegovi poslodavci bili su zaista šarolik miks dizajnera visoke mode i high street brendova. Očekivano, ovako lijepo lice zaista ima komercijalnu vrijednost! Već zadnjih nekoliko mjeseci gledamo ga na TV-u i super hitu pjevačice Taylor Swift, pjesmi "Blank Space" u kojoj glumi odabranika njenog srca. Ako ga već dosad niste "snimili", pogledajte još jednom spot u nastavku.

Taylor Swift - Blank Space

2) SHIA LABEOUF

Seksi spotovi: Upoznajte prezgodne dečke koji nas uveseljavaju u pop hitovima
Shia LaBeouf

Za poznatog glumca ste zasigurno čuli, a vjerojatno ste ga i gledali u hitovima poput "Transformers", "Fury" ili "Nymphomaniac", no ono što Shiu ističe iz mase je definitivno njegova ekscentričnost. Ovaj 28-godišnji glumac rođen je u Los Angelesu, a prije glumačke karijere bavio se stand-up komedijom. U posljednje vrijeme glumac se bavi umjetničkim performansima i izbjegava pojavljivanje na eventima, a moramo nadodati kako je sa godinama i sve zgodniji. Trenutno ga gledamo u predivnom spotu pjevačice Sije "Elastic Heart" u kojem pleše s mladom plesačicom Maddie - ima nešto u tome što je u spotu praktički gol i djeluje prljavo, htjeli to vi priznati ili ne.

Sia - Elastic Heart

3) BILLY HUXLEY

Seksi spotovi: Upoznajte prezgodne dečke koji nas uveseljavaju u pop hitovima
Billy Huxley

Od svih navedenih, za Billyja sigurno niste čuli - osim ako niste redovit kupac online shopa ASOS. Naime, Billy je 25-godišnji model iz istočna Londona, poznat po svojim tetovažama i velikoj bradi, a i jedan je od ASOS-ovih muških modela. Osim na ASOS-u, Billy je radio za razne online shopove, a odradio je i neke revije. Prošle godine postao je jače zamijećen u medijima pa mu mnogi predviđaju veliki uspjeh. Ono što će mu zasigurno pomoći je činjenica da je trenutno glavna zvijezda spota britanske grupe Rixton, "Hotel Ceiling". Ljubavna pjesma s vrckavim spotom Billyja je bacila i u naše oko, a ako još uvijek niste sigurni zašto - obavezno pogledajte spot.

Rixton - Hotel Ceiling

Slični članci: