Savršena hrvatska lokacija za vjenčanje iz snova

Kažu da je svaki dobar brak skriveni teritorij, neistraženo područje na zemljovidu društva. Upravo je na takvom mjestu, u zelenoj oazi Zaprešića, svečano otvorena najljepša hrvatska lokacija za vjenčanja.

Wedding resort Corberon, prvi takav u Hrvatskoj, zasjao je na posjedu od 13 tisuća četvornih metara na samo 20-ak minuta od zagrebačke gradske vreve. U blizini dvorca Januševec, po čijem je vlasniku resort Corberon dobio i ime, smjestio se raskošni šator koji može primiti 450 osoba. Sakriven iza dominantne hrastove šume s potočićem u neposrednoj blizini, šator je idealan za mladence koji su oduvijek neskromno maštali o najvažnijem danu u životu.

Wedding resort Corberon

Sam pogled na interijer dovodi nas do zaključka da je ovdje riječ o jednoj od najljepših europskih hala za vjenčanja. Šarmantan je šator glamurozno uređen s kristalnim lusterima, raskošnim sagovima i plesnim podijem. Stolove s impresivnim cvjetnim dekoracijama decentno razdvajaju stabla simetrično postavljena unutar šatora.

Wedding resort Corberon

U šumi, koja je atrakcija za sve zaljubljenike u prirodu, ali i ostale znatiželjnike, postavljeni su svadbeni tematski sadržaji koji će oduševiti mladence i učiniti njihove fotografije za pamćenje. Ovaj je resort nastao pod "redateljskom" palicom tima Majetić, jedne od najuspješnijih hrvatskih catering tvrtki, a u sklopu nudi i kućicu za mladence koja će zasigurno elegantno zaokružiti njihov dan iz snova.

Wedding resort Corberon

Slični članci: