Recept za smoothie s kojim se lako gube kilogrami

Smoothie

Ako se neprestano borite s kilažom, no istovremeno se bavite tjelovježbom i pazite na sve, onda znate koliko je pravilna prehrana važna. Osim prehrambenih vrijednosti, bitno je i vrijeme kada je unosimo u organizam i zato su smoothieji najpraktičniji izbor kako zamijena za manji obrok - ako još imamo recept koji aktivno djeluje na smanjenju masti u tijelu, možemo reći da ćete za 15 dana biti potpuno spremni za more.

Sati provedeni za laptopom i pametnim telefonom koji je postao urođeni produžetak ruke, svakodnevica je mnogih. Sjedilački način života, pojačan stresom, donosi brojne loše posljedice po zdravlje tijela i duha. No sigurno već znate o kojim se negativnim posljedicama radi – jer ste o njima pročitali članak na mobitelu dok ste se odmarali od laptopa.

Ipak, postoji i svijetla točka scrollanja po Instagramu i Facebooku - jako fotogenični, šareni, primamljivi, zdravi trendovi koje svi želimo imati na svom profilu pa makar fotografije radi. Fotka po fotka – beach body. Bar je takav plan. Ali, krenimo od početka naše #nofilter opsesije. 

Recept za najbolji smoothie koji garantira gubitak kilograma najbolje je popiti ujutro (uz umjerenu tjelovježbu i pravilne obroke tijekom dana):

1 srednji kiwi

2 kriške nešpricanog limuna s korom

7-10 listova peršina bez stabljika

6-8 listova mente

100 ml čiste vode

žličica meda


Slični članci: