Park Cafe - novo urbano dizajnersko mjesto u Zagrebu

Zagreb je dobio novu urbanu destinaciju koja, uz savršen pogled na najljepši gradski park Maksimir, nudi dizajnerski uređen prostor za ispijanje kave, uživanje uz probrana vina i ugodna druženja.

Park Cafe nalazi se u blizini maksimirske šume, na Bukovačkoj cesti 25 i predstavlja novi koncept uživanja u vrhunskoj talijanskoj kavi Lavazza Gold Selection, Ronefeld čajevima, probranim vinima i pjenušcima na čaše, rakijama i svježe cjeđenim sokovima, novinama, surfanju internetom i ugodnom druženju – sve na jednom mjestu.

Park Caffe, Maksimir

Vlasničku strukturi čine Miljenko Zadro, Zrino Alpeza i Ana Bram, tim profesionalaca s višegodišnjim iskustvom u poduzetničkim vodama. Projekt interijera i cjelokupnog dizajna potpisuje arhitekt Christian Rendulić, iz biroa Arhi kultura​.

Park Caffe, Maksimir

Njegov koncept baziran na vizualnoj i tematskoj poveznici s florom i vizurama maksimirskog parka, zadovoljit će ukuse i onih najzahtjevnijih hedonista. Park Cafe zamišljen je prvenstveno kao destinacija za opuštanje i relaksaciju daleko od gradske vreve, a čudesan pogled na park Maksimir prelazi kvartovske okvire. Naime, do sada su ga već prepoznali gosti iz svih dijelova grada, i šire.

Park Caffe, Maksimir

Domaće i strane goste tako tik do popularnog parka Maksimir očekuje dizajnerski uređen prostor za uživanje u prirodi i opuštanje uz pogled na omiljeno mjesto zagrebačke metropole gdje se može uživati i u biranoj glazbi prilagođenoj određenim dijelovima dana. I ljubitelji vrhunskih vina ondje su pronašli svoju oazu. Park Cafe započeo je s programom vinskih večeri tijekom kojih se degustiraju vina poznatih hrvatskih vinara te je nedavno ugostio poznatog enologa Slavena Jeličića na predstavljanju i degustiranju vina Galić.

Park Caffe, Maksimir

Park Cafe je mjesto koje definitivno nikog neče ostaviti ravnodušnim, a garantira ugodno provedeno vrijeme s pogledom na svima omiljeni Maksimir. 


Slični članci: