Ova 9-godišnjakinja proglašena je "najljepšom djevojčicom na svijetu"

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Kristina Pimenova
Kristina Pimenova
 
Manekenska karijera Kristine Pimenove kreće se uzlaznom putanjom te je već prema nekima proglašena "najljepšom djevojčicom na svijetu". Ova 9-godišnjakinja već je radila s nekim od najvećih imena modne industrije poput Roberta Cavallija, Dolce & Gabbane i Armanija.
 
Njezina je karijera prouzrokovala i neke kontroverze jer je prema mišljenju nekih ova mala Ruskinja još uvijek premlada za sve ovo, pogotovo zato što njene fotografije već neko vrijeme kruže internetom!

Kristinina mama vodi njenu Facebook i Instagram stranicu, koje imaju preko 2.5 milijuna sljedbenika i fanova. Njezina je majka jasno naglasila da Kristina nikad sama ne objavljuje ništa na internetu, ali neki još uvijek misle kako je cijela ova stvar neprimjerena i da neke slike nepotrebno naglašavaju njenu seksualnost.

 
Kristina Pimenova
Kristina Pimenova
 
Naravno da su se na njenim fotografijama pojavili neki neumjesni komentari te je nazivaju "komadom" i sličnim riječima koje ne bi trebale biti izrečene u kontekstu jedne 9-godišnje djevojčice. Međutim, još uvijek se vode polemike je li to uistinu krivnja komentatora ili njenih roditelja što su uopće dozvolili da se takve fotografije njihove djevojčice i objave na internetu.
 
Njezina majka je objavila neka pravila na Facebook stranici koju vodi u ime svoje kćeri u kojima praktički moli ljude da se pristojno ponašaju i jednako tako komentiraju.
 
Kristina Pimenova
Kristina Pimenova

Slični članci: