Novi gadget menadžerica - vibrator na USB

Duet, vibrator na USB punjenje

Dizajniran za čisti užitak, stiže nam diskretan, senzualan, pametan i seksi mali vibrator koji žene više ne trebaju skrivati ispod kreveta ili iza ormara osjećajući se kao tinejdžerice sa zločestim magazinom u rukama.

Upoznajte Duet, ultimativnu seksi igračku koju svaka žena jednostavno mora posjedovati. Duet poziva sve žene da ga pokažu i podijele sa svima umjesto da ga skrivaju jer je dizajniran upravo za to, da stoji u ženskoj torbici ili u torbi za laptop kako bi bio dostupan cijelo vrijeme.

Dizajneri su osmišljavajući ovu igračku za ultimativno seksualno iskustvo na umu imali ženu, njene potrebe i njenu građu te je Duet prilagođen samo njima. Puni se na USB kako bi zadovoljio potrebe današnje zaposlene žene, a napravljen je od visoko kvalitetnog i za organizam provjerenog i sigurnog silikona, dok je metalni dio pozlaćen s pravom 24K zlatnom patinom, a služi i za pohranu podataka kao USB od 16GB.

Kako bi ga žene napunile ne trebaju kupovati baterije niti nositi neke punjače, već samo uključe USB u računalo pa pun do kraja Duet pruža užitak, ne od jednog ili dva, već od puna četiri sata. Osim što radi užasno tiho, nudi četiri različita uzorka vibracije, kao i 5 razina snage i brzine. Vrh samog vibratora vibrira većim intenzitetom nego drugi dijelovi, a i vodootporan je do čak 3 metra dubine.

Ako netko i pronađe vaš vibrator, budite bez brige jer nikada neće pogoditi o čemu se radi. Njegov dizajne je savršen za užitak, ali i savršen za prikrivanje njegove stvarne svrhe pa za njega možete reći da je neki držač u kuhinji ili pak uredu. Njegova mala veličina, diskretni oblik, a i kožna torbica koja se dobije uz njega čine ga idealnim za nošenje u ručnoj torbici.

Osmislio ga je Crave tim sastavljen od industrijske dizajnerice Ti Chang i poduzetnika Michaela Topolovca koji ga je razvio, a koji je putem interneta prikupljao investitore za ovaj zanimljivi projekt. Novac je srećom prikupljen pa je u procesu proizvodnja prve serije Dueta koji će se moći kupiti online po cijeni od $149 za osnovni model, $219 za 8GB Duet Lux vibrator i $350 za verziju od 16GB koji dolazi sa zlatnim USB-om, a moguće je ugravirati na i 40 znakova na njega besplatno.

Čini se kako je današnjoj žene vibrator jednako važan gadget kao računalo ili mobitel te ga proizvođači i dizajneri sve više prilagođavaju menadžericama koje od silnog posla nemaju vremena za muškarce pa užitak moraju potražiti u svom uredu između dva sastanka. Neka, zašto ne?

Dizajnerica o njenom izumu

Slični članci: