''Ni Tú Ni Yo'' prava poslastica za glazbene i modne ljubitelje

Jennifer Lopez odlučila je iskoristiti sve prednosti ljubavi koja vlada prema pjesmama na španjolskom jeziku te je za ovo ljeto pripremila pravu poslasticu na maternjem jeziku uz koju ćete i vi zapjevati.

Nakon megahita Despacito počinje se pojavljivati sve veći broj svjetski poznatih izvođača čije nove pjesme su upravo na španjolskom jeziku. Jennifer Lopez jedna je od njih, a uskoro se čeka i objava prvog albuma na španjolskom jeziku nakon gotovo deset godina.

Prvi spot svoje nove hit pjesme s albuma upravo je objavila, a pjesma se zove ''Ni Tú Ni Yo'' ili u prijevodu ''Ni ti ni ja''. Ono što je nas fasciniralo u spotu je apsolutni luksuz kada je riječ o modnim kombinacijama.

Jennifer Lopez promijenila je točno 10 različitih odjevnih kombinacija u 4 minute spota. U spotu Jennifer pleše i pozira mladom fotografu u šarenoj svjetlucavoj haljini koja je djelo Tom Forda (slična haljini u kojoj je Rihanna u travnju snimila naslovnicu za američki Vogue). Također se pojavljuje ispred objektiva i u crnoj haljini Fausta Plugsija u kojoj je prije tjedan dana i nastupala.

Jennifer Lopez - Ni Tú Ni Yo (Official Video) ft. Gente de Zona

Zanimljivost spota je i cameo pojavljivanje njezinog bivšeg supruga Marc Anthonyja koji je pridonio novom albumu Jennifer Lopez kojeg željno iščekujemo. 


Slični članci: