Maleni pomagač, novi član vaše obitelji

iRobot

Uz današnji užurban životni tempo, svaki slobodan trenutak je i više nego dragocjen. Potrebu za više slobodnog vremena, druženja s obitelji ili jednostavno odmora prepoznali su i tehnolozi iz tvrtke iRobot. 

"Mi žene, najbolje znamo kako je teško balansirati između posla i kućanskih obaveza i uz sve to još biti i majka. Mislim da svakoj od nas uvijek dobro dođe mali pomagač, kako bi svoje vrijeme više posvetile djeci i obitelji. Robotski usisavači tvrtke iRobot idealno su rješenje za sve nas kojima je potrebno više slobodnog vremena." Njihovu funkcionalnost i učinkovitost prepoznala je i Suzy Josipović Redžepagić koja tvrdi da ne zna kako je dosad mogla živjeti bez iRobota. Njen kućni ljubimac izrazito ispušta dlaku,a Roomba iRobot postao joj je saveznik u čišćenju, bez kojeg više ne može. 

Robotski usisavač iRobot Roomba 774 xLife idealno je rješenje za sve one koji imaju kućne ljubimce, malene najbolje prijatelje te se svakodnevno bore s linjanjem i dlakama kojih se skoro pa nemoguće riješiti. Od sada Vaš kućni ljubimac ima najboljeg prijatelja, a Vi se ne morate svakodnevno boriti s metlom, usisavačem i dlakama.

Dovoljno je uključiti robotski usisavač, a on će posao odraditi za Vas. Njegova precizna tehnologija i senzori olakšavaju mu kretanje u prostoru te on sam prepoznaje i skenira prostor.

Neki tvrde da je za uspješan brak najbitnije usrećiti ženu, a tom pretpostavkom vodi se i naš putopisac Hrvoje Šalković, novopečeni roditelj. On i njegova odabranica u svoju malenu obitelj odlučili su se uvrstiti i iRobota, te prema njihovim riječima nisu požalili. „Malo čudo koje samostalno zvrnda stanom i obavi usisavanje dok si rekao keks. S vremenom robot postane dio familije, okreće se i paradira naokolo, sladak je u svemu tome, i uštedi vam dragocjeno vrijeme.„

Hrvoje Šalković i iRobot

Kako bi Vas dom dočekao uredan i čist, iRobot ROOMBA moguće je i vremenski programirati tako da on posao može obavljati i dok Vas nema kod kuće. Uključiti će se sam onda kada mu Vi to naredite i završiti posao kada Vi želite. Mi mu dosada nismo pronašli manu, a njegova funkcionalnost, tihi rad i precizna tehnologija zaista su nas oduševili. Ipak nećemo se lagati, volimo ga baš iz razloga što radi umjesto nas.


Slični članci: