Kako razviti dobru higijenu spavanja kod beba i djece?

Beba

Prve godine života su vrijeme rasta i razvoja, što znači da u brojnim slučajevima bebe i djeca imaju problema s opuštanjem. Duge noći s nemirnom bebom mogu biti olakšane ako se prati dobra rutina prije spavanja poput 3 koraka koje Johnson’s predstavlja u svojoj kampanji Tonight We Sleep i proizvodima koji garantiraju dobar i kvalitetan bebin san.

Istraživanja su pokazala da do 25% djece ima poteškoća sa spavanjem. Uzroci smetnji pri spavanju uključuju temperaturu, svjetlo i podlogu za spavanje – ukratko, mjesto gdje spavaju – i najbolji način da se izbjegnu je dobra večernja rutina prije nego li se dijete stavi u dječiji krevetić. Korištenje pravih proizvoda, poput Bedtime asortimana, također pomaže djetetu da se opusti na kraju dana i odluta u san.

Johnson’s rutina uspavljivanja u 3 koraka uključuje toplu kupku, opuštajuću masažu te vrijeme opuštanja pomažu djetetu da se osjeća sigurno i pospano.

Beba

Korak 1: Topla kupka s kupkom za djecu

Rutina za spavanje počinje s kupkom, kada dijete počinje shvaćati da je vrijeme za spavanje. Koristeći pravilan proizvod za ovaj korak, poput Johnson’s Bedtime kupke za djecu, pomažete djetetu da se opusti. Istraživanja koja je proveo Johnson’s pokazala su da djeca koje se kupaju s mirisnim proizvodom prije spavanja plaču do 25% manje u usporedbi s onima koji to nisu. Uz to, kako bi se kupki dalo završni dodir, možete koristiti Johnson’s Bedtime šampon s aromom lavande za savršeni početak dobrog noćnog sna. The No More Tears (bez suza) formula također brine o kosi i koži vašeg djeteta.

Johnson's Bedtime linija

Korak 2: Umirujuća masaža s uljem za djecu

Umirujuća masaža nakon kupke potiče osjećaj opuštenosti i uživanja u djece. Također, bitno je izabrati proizvode koji sadrže znane i ugodne mirise, pa vam tako Johnson's Bedtime losion i Johnson´s Bedtime ulje za djecu s Natural Calm formulom, patentiranom kombinacijom aroma poznatoj po svojim opuštajućim karakteristikama. Ovaj korak je prilika da sa svojim djetetom podijelite trenutke mira, poboljšava san te popravlja raspoloženje vašem djetetu. Izaberite Johnson´s Bedtime ulje za djecu kako bi pomogli svom djetetu da brže zaspi zahvaljujući umirujućoj Natural Calm aromi.

Johnson's Bedtime linija

Korak 3: Vrijeme opuštanja s uspavankama

Mirne aktivnosti poput čitanja, pjevanja ili slušanja glazbe prije spavanja ključne su kako bi pomogle djetetu u opuštanju. Nježno pjevanje ili pričanje djetetu će pomoći da razvije sposobnost opuštanja. Na taj način, kada se probudi tijekom noći, znat će kako da se samostalno smiri i nastavi spavati. Već od drugog mjeseca života, bebe mogu prepoznati i razlikovati različite tonove, što glazbu čini savršenim partnerom za vrijeme opuštanja prije spavanja. Svjesni snage glazbe, Johnson’s je objavio uspavanke razvijenih kroz istraživanja i rad s mnogim majkama diljem svijeta. Izbor uspavanki Vam mogu pomoći u ovom zadnjem koraku rutine, kako bi vaše dijete dobro spavalo tijekom noći koje su važne za njegov razvoj.

JOHNSON'S Bedtime Range | #HowWeSleep

Slični članci: