Kako pronaći sreću sudeći prema vašem horoskopu?

Sreća

Ako vam netko kaže da posjeduje recept za sreću, vjerojatno laže. Uostalom, sreća znači različite stvari različitim ljudima. Neki ljudi smatraju srećom odlazak na plažu te opuštanje s primjerkom omiljene knjige, dok je drugima potrebna logorska vatra i ledeno hladno pivo kako bi se osjećali sretnima.

No, ako postoji nekakav sustav koji pomaže odrediti točno ono što svakog pojedinca čini sretnim, možda ga možemo pronaći u zvijezdama. Prema astrologinji Sandri Sitron, osobna je sreća izravno povezana s njihovim astrološkim znakovima. "Sreća zapravo dolazi iz osjećaja svrhe", rekla je Sitron za Well + Good. Kako bi pomogla drugima pronaći taj osjećaj svrhe, Sitron je razvila kratkoročne i dugoročne ciljeve sreće za svaki znak te na temelju toga svaki mjesec drži predavanja u svojoj radionici u Brooklynu.

Na primjer, ako ste ovan, uživati možete u vođenju nečega. Za kratkoročnu sreću, ili što Sitron naziva "brzim popravkom", ona sugerira donošenje odluka. Za dugoročnu sreću, ovnu je potreban život s potpunom autonomijom, ostati aktivan i preuzeti lidersku ulogu i osobno i profesionalno.

S druge strane, škorpioni se više oslanjaju na druge ljude nego na sebe kada je u pitanju sreća. Sitron kaže da je "otkrivanje emocionalne dubine druge osobe" ključno kako bi škorpion pronašao sreću - duboki razgovori neposredan su način dolaska do sreće, a opraštanje dugoročan recept za sreću.

Sitron tvrdi da djevice pronalaze sreću u redu i samopoboljšanju, dok je lavovima potrebno priznanje. Rakovi sve osjećaju jako intezivno i duboko i na taj način pronalaze veliku vrijednost u odnosima, dok vage traže veze i balans u drugim ljudima. Astrologija nikada nije bila egzaktna znanost, a ovo se učenje ne može primijeniti na sve. No ako je istina o sreći tamo negdje, ima li boljeg mjesta za početak od neba? Više o horoskopskim znacima i sreći pronađite ovdje


Slični članci: