Iva Šulentić i Andrej Dojkić izvukli sretnog dobitnika Somersby natječaja

 Proteklog petka u zagrebačkom Buzz baru održano je izvlačenje nagradnog natječaja 'Somersby never ending summer'. Iako su sunce, more i ljeto za nama, a dani uglavnom sivi i tmurni, uz Somersby to je zadnjih mjesec i pol dana bilo moguće promijeniti i svi su mogli produžiti ljeto. U desetom mjesecu započeo je veliki nagradni natječaj 'Somersby never ending summer'. Glavna je nagrada ovoga puta zaista bila atraktivna - put u Dubai za dvije osobe. A čast da sretnog dobitnika izvuku iz tisuće prijavljenih imali su Iva ŠulentićAndrej Dojkić, koji su inače i sami ljubitelji ovog popularnog kozmopolitskog pića. Sreću da bude izvučen imao je Tomislav Kušević iz Lekenika.

U opuštenoj atmosferi zagrebačkog Buzz bara plesalo se do ranih jutarnjih sati, dok su Somersby hostese nagrađivale okupljene, pa je tako jedna sretna dobitnica osvojila onoliko Somersbyja koliko je teška.  Somersby u narednom periodu priprema još lijepi iznenađenja, stoga nam samo ostaje čekati i vidjeti što će nam donijeti Lord Somersby.

Ljubitelji Somersbyja su imali priliku pobjeći  od sivila i tmurnog vremena i uz Somersby otputovati u jedan od najljepših gradova svijeta. U proteklih mjesec  i pol dana, svi koji su na označenim Somersby lokacijama diljem Hrvatske kupili ovo popularno piće, imali su priliku sudjelovati u velikom nagradnom natječaju te osvojiti putovanje u grad budućnosti, gdje se sljubljuju sunce i more, grad koji raste iz dana u dan te koji se nalazi na listi najatraktivnijih svjetskih turističkih destinacija- Dubai. Somersby se pobrinuo i za sve one koji nisu bili u blizini svojih najdražih barova. Naime, u natječaj se bilo moguće uključiti i putem Somersby Facebook stranice gdje su natjecatelji fotografijom dokazivali da ljeto za njih još nije gotovo.


Slični članci: