Fashion Aid - humanitarna modna revija mladih dizajnera

Fashion Aid revija

Većina mladih studenata modnog dizajna složit će se kako je njihova situacija sve samo ne laka. Mnogi od njih nemaju priliku prezentirati svoj rad i pokazati svoj talent široj publici, a upravo je to onaj korak koji ih vodi iz svijeta anonimnosti u svijet profesionalnog rada i prepoznavanja njihova imena. Svjesni ovog problema, Rotaract klub Centar odlučio je pomoći ovim mladim kreativcima i osigurati im lakši ulazak u profesionalne vode. Fashion Aid je revija koja im, na neki način, služi kao odskočna daska i to već treću godinu za redom. Osnovni je cilj projekta upoznati širu publiku s mladim dizajnerima i predstaviti njihov rad. Ove godine u reviji sudjeluje šest mladih dizajnera, a na licu mjesta će se moći kupiti i komadi iz njihove kolekcije.

Dizajneri koji će se predstaviti 28. listopada u Kinu Europa u 17h na Fashion Aid reviji su Martina Frketić, Ivana Grgac, Monika Papić & Petra Iveković koje djeluju pod imenom „Cherie re Dizajn“, Tara Turković i Franka Dizajn. Uz odjeću, prodavat će se i nakit: „đinđeRAJ by Neda Vuković“ i „Jewelie by Mateja Herceg.“

Uz promociju dizajnera, cilj ovog projekta je i prikupiti sredstva za rad udruge za terapijskoj jahanje KRILA pa kupnjom svakog odjevnog predmeta ili komada nakita dio sredstava donirate KRILIMA, dok sredstva prikupljena prodajom tombole u potpunosti idu istoj udruzi.

Rotaract klub vas poziva da ovu nedjelju dođete u Kino Europa, obnovite svoju garderobu, nadopunite je zanimljivim nakitom, osvojite vrijedne nagrade na tomboli, pomognite udruzi KRILA i uz sve to dobro se zabavite!


Slični članci: