Evo kako sigurno, brzo i jednostavno pobijediti mamurluk

Svi znamo da je mamurluk ono najgore što slijedi nakon ludog provoda koji uključuje popriličnu količinu alkohola. Srećom, imamo neke dobre savjete zbog kojih možete zaboraviti na strašne glavobolje, stomačne tegobe, ali i na ukupan maglovit osjećaj. Iako ste vjerojatno već čuli za ove jednostavne i brze trikove, video kojeg je snimio tim s LeafTV-a pomoći će vam još više uz ove jednostavne lijekove.

Prije svega, ostavite bocu vode uz krevet prije nego što uopće izađete. Čim se vratite kući, odmah otpijte pola boce, a ostalu polovicu ostavite za ujutro. Još jedan način kako optimizirati stalnu hidrataciju tijela jest uključivanje supernamirnica u prehranu tijekom dana.

Osim toga, klonite se slatkih koktela, slatkih vina i jeftinih šampanjaca te se odlučite za jedno piće koje možete pomiješati sa sokom od limuna i/ili limete ili pak s mineralnom vodom (s okusom).

Na kraju, presudno je pojesti cijeli obrok prije same konzumacije alkohola pa neka plan večeri izgleda u skladu s tim. Pogledajte video ispod da kako bi vam sve pojedinosti bile jasne. Obećavamo da ćete nam se kasnije zahvaljivati.

3 Ways To Avoid A Hangover

Slični članci: