Čarobni Dirty Lemon napitak će vas uspavati u 15 minuta

DIRTY LEMON
DIRTY LEMON

 U idealnom svijetu, legli bismo u krevet oko 23 navečer i zaspali one sekunde kada nam glava dotakne jastuk. Nažalost, nikad ne ispadne tako...Tako smo u našoj vječnoj potrazi za boljim snom otkrili tako zvani tonik za spavanje brenda Dirty Lemon, koji je dizajniran da nam pomogne zaspati s lakoćom svake noći. 

ŠTO JE OVO? Dirty Lemon Sleep je mješavina filtrirane vode, hladno prešanog limunskog soka, kamilice, bugarske ružine vodice i magnezijevog glicinata. Ovaj eliksir bi trebao smiriti i usporiti organizam, koji će vam pomoći da spavate duže i dubljim snom. 

KAKVOG JE OKUSA? Citrus je dominantan okus, ali osjećaju se i note kamilice te ružine vodice. Zamislite ga kao hladni čaj od limuna.  

DJELUJE LI? Uputstva kažu da ga se treba konzumirati neposredno prije spavanja, a korisnici kažu da unutar 15 minuta više ne mogu držati oči otvorene. Plus: sljedećeg jutra se nećete osjećati kao zombi, kao što to obično bude nakon što uzmete tabletu za spavanje. 

KOLIKO KOŠTA? 6 boca Dirty Lemon Sleepa koštaju 65 dolara. Ali ako imate problema sa snom, možda bi se isplatilo uložiti i pokušati s ovim trikom. 


Slični članci: