Brojne poznate Hrvatice uživale u filmu povodom Majčinog dana

Branka Krstulović, Iva Šarić Leko, Iva Balaban, Kristina Bradač
Branka Krstulović, Iva Šarić Leko, Iva Balaban, Kristina Bradač

 Svečana premijera filma 'Majčin dan' održana je sinoć u Gold Class kinu CineStar Arena Zagreb. U najnovijem hollywoodskom kino hitu, koji u distribuciji Blitza stiže u sva CineStar kina 05. svibnja, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis i Britt Robertson nastupaju u povezanim pričama o ženama kojima je zajedničko jedno – majke. Majke koje će tek roditi, samohrane majke, maćehe, homoseksualne majke, napuštene i izgubljene majke – ovaj emocionalni film odaje počast svim majkama. Upravo s ovim filmom, koji slavi ljubav svih ljubavi, ostale su oduševljene i brojne poznate Hrvatice zajedno sa svojim majkama – Iva Balent, Vesna Todorić, Lana i Ljerka Puljić, Branka Krstulović, Iva Šarić Leko, Iva Balaban, Marija Bišćan, Kristina Bradač, Iris Androšević Pinjuh, Tea Blažević i mnoge drugi koje su dobile Vichy poklone.

Prva zvijezda koja je prihvatila ponudu za nastup u Marshallovom filmu, što joj je četvrti put, bila je Julia Roberts. Glumi Mirandu, kraljicu sveprisutnog kanala kućne prodaje. Savršene frizure i odjeće, Miranda ima tajnu koja će se otkriti do kraja filma. Jennifer Aniston je preuzela ulogu Sandy, razvedene majke dvoje djece, koja se izbezumi kad se njezin bivši muž naglo ponovno oženi. Za ulogu Jesse je odabrana Kate Hudson, koja se udala za Indijca i rodila mu dijete. Ispričala mu je neke stvari o svojim roditeljima koje nisu istinite, a svojim roditeljima nije rekla uopće ništa – ali uskoro će saznati istinu.

'Majčin dan' je pun neočekivanih obrata, popraćenih njegovim karakterističnim optimističnim humorom. Ne postoji bolji način za proslavu Majčinog dana nego da izvedite svoje prijateljice, djevojke, žene, majke ili osobe koje volite, u najbliže CineStar kino i uživajte u ovoj emotivnoj filmskoj priči. 

Iris Androšević, Iva Balent i Vesna Todorić, Lana i Ljerka Puljić, Tea Blažević
Iris Androšević, Iva Balent i Vesna Todorić, Lana i Ljerka Puljić, Tea Blažević

Slični članci: