BMW predstavio najnoviji koncept M4 Coupe

BMW koncept M4 Coupe

Njemački proizvođač automobila BMW službeno je predstavio svoj koncept M4 Coupe, koji će debitirati na sajmu automobila Pebble Beach Concours d'Elegance. Koncept je dizajniran s ciljem da nagovijesti nadolazeći produkcijski model, a opisan je kao "BMW-ova M filozofija u idealnoj formi". 

BMW koncept M4 Coupe

BMW nije mnogo toga objavio o modelu modernog izgleda, agresivnog prednjeg branika i poklopca motora, koji svojim izgledom jasno govori da se ispod njega nalazi snažan motor. Prednji blatobrani su dobili ventilacijske otvore, a na stražnjem dijelu je spojler. Osim toga, koncept je opremljen 20-inčnim kotačima u dva tona. Korištene su i brojne komponente napravljene od plastike, ojačane karbonskim vlaknima, kao što su prednji spliter, krov i stražnji difuzor.

BMW koncept M4 Coupe
BMW koncept M4 Coupe

Iz BMW-a nisu otkrili detalje, ali tvrde da koncept posjeduje motor vrhunskih performansi. To je poprilično neodređeno, ali u ranijim izvještajima se govorilo da se radi o 3,0-litarskom šestocilindričnom motoru, koji isporučuje 450 KS i 550 Nm obrtnog momenta. Kako vam se sviđa novi M4 Coupe koncept?

BMW koncept M4 Coupe
BMW koncept M4 Coupe

Slični članci: