Beyonce i Rihanna napokon surađuju?

Beyonce i Rihanna
Beyonce i Rihanna

 Fanovi mogu odahnuti. Kraljica i princeza nisu u svađi! Stiže nam dugo iščekivana glazbena suradnja. Beyonce će se napokon udružiti s Rihannom na remixu svojeg posljednjeg singla "Blow"

Pjesma, koja je izašla na "albumu iznenađenja" - kako ga popularno glazbeni svijet zove jer ga je Beyonce nenajavljeno izbacila krajem prosinca, poslužit će kao temelj za ovu (nadamo se) spektakularnu suradnju!

Prema popisu koji je u javnost došao iz baze ASCAP-a, američke udruge za zaštitu autorskih prava, gdje autori i izvođači moraju predbilježiti svoje pjesme - očekuje nas nova izvedba pjesme "Blow"  na kojoj će se naći i Beyonce i Rihanna.

Iako na popisu Rihannino ime nije pravilno napisano - umjesto Rihanna piše Rhianna - to i nije toliko neobično s obzirom na to da se na listi već nekoliko puta moglo naći njeno ime pogrešno napisano.

Ako se ova vijest pokaže točnom, nova verzija pjesme "Blow" biti će već drugi po redu remix pjesama s njenog zadnjeg albuma. Tek nedavno je izbacila preradu pjesme "Flawless" na kojoj joj se pridružila reperica Nicki Minaj.

Beyonce i Jay Z nedavno su završili američki dio zajedničke turneje pod nazivom "On The Run". Čekaju ih još samo dva nastupa i to u Parizu - 12. i 13. rujna, što će ujedno biti i njihovi jedini zajednički koncerti na europskom tlu.

Pogledajte isječak iz spota za pjesmu "Blow":

Beyonce "Blow": 30 Preview
Slični članci: