Večeras trgovine u centru rade do ponoći

Moj današnji izbor je već tradicionalan večernji shopping u centru Zagreba u organizaciji The Best Shop magazina koji dolazi u idealno vrijeme za kupovinu božićnih poklona. Ukoliko ne želite upasti u najveću gužvu i ludilo kupovine ovaj vikend te iskorititi brojne popuste preporučam vam laganu večernju kupovinu. Nakon posla stignete se i odmoriti te zaputiti prema centru gdje usput uz shopping možete popiti i kuhano vino na brojnim Advent punktovima u gradu.

Uz kupovinu, podržati ćete i hvalevrijedna akcija u kojoj sudjeluju Udruga Nova Budućnost i The Best Shop Shopping Night Zagreb. Naime, riječ je o pomoći mališanima odvojenima od obitelji koji su smješteni u šest dislociranih kuća diljem Hrvatske gdje o njima brinu zamjenski roditelji uz stručnu podršku defektologa, psihologa i socijalnih radnika. Djeca su u dobi od 3 do 21 godinu, jer ne napuštaju svoju zamjensku obitelj dok se ne snađu. Udruga Nova Budućnost trenutno brine o 60 djece.

Uoči Božića ova su djeca sa svojim tetama izradila prigodne ukrase i čestitke koji će biti ponuđeni na prodaju uoči The Best Shop Shopping Nighta danas, 19. prosinca od 18 do 20 sati na info pultu TBS Shopping Nighta na zagrebačkom Cvjetnom trgu kraj prolaza Oktogon. 

Redakcija magazina The Best Shop udruzi će donirati i dio od kotizacija koje su za sudjelovanje u The Best Shop Shopping Nightu uplatile trgovine.


Slični članci: