5 zvijezda koje su prodale svoje kuće drugim zvijezdama

Koje su zvijezde prodale svoje kuće drugim zvijezdama?
Koje su zvijezde prodale svoje kuće drugim zvijezdama?

 Kada promatramo kuće, ili bolje rečeno palače, u takozvanim "celebrity-područjima" poput Los Angelesa ili New Yorka - jako često dolazi do zvjezdanih preklapanja vlasničkih listova. Kada se neko poznato lice odluči spakirati i preseliti, vrlo je vjerojatno da drugo, jednako poznato ime, čeka spremno da se useli u već postojeću savršenu kuću. 

U nastavku donosimo 5 zvijezda koje su kupile ili prodale svoje kuće drugim celebovima s "A-liste" i tako osigurali da ove predivne (i skupe!) palače ostanu u poznatim rukama.

1. Jennifer Lawrence kupila je kuću od Jessice Simpson

Prošlog listopada, slavna Oskarovka kupila je predivno imanje u Hollywood Hillsima koji je prije nje posjedovala Jessica Simpson. Šarmantna kuća puna svijetla i zelenih površina savršena je za pool-partyje koje Jennifer obožava organizirati u svom vrtu!

Kuća Jennifer Lawrence
Kuća Jennifer Lawrence

2. Kaley Cuoco-Sweeting kupila je kuću od Khloe Kardashian

Prošle godine, mlada zvijezda "Teorije velikog praska", Kaley Cuoco kupila je kuću u kojoj je Khloe Kardashian živjela s bivšim mužem, košarkašem Lamarom Odomom.

Bivši dom Khloe Kardashian i Lamara Odoma
Bivši dom Khloe Kardashian i Lamara Odoma

3. Khloe Kardashian kupila je kuću od Justina Biebera

Nakon što je prodala svoju kuću u kojoj je živjela s bivšim mužem, Khloe je kupila Bieberovu vilu u Calabasasu (Los Angeles) za vrtoglavih 7,2 milijuna dolara. Palača ima 6 soba i apsolutno je savršeno utočište za mladu (i slobodnu) članicu Kardashian klana. 

Bivši dom Justina Biebera
Bivši dom Justina Biebera

4. Tom Brady i Gisele Bündchen prodali su svoju kuću Dr.Dreu

Nedugo nakon što se našla na naslovnici poznatog američkog časopisa Architectural Digesta, kuća Toma Bradyja i Gisele Bündchen našla se na tržištu nekretninama i vrlo brzo dobila novog vlasnika - glazbenog mogula Dr. Drea.

Novi dom Dr.Drea
Novi dom Dr.Drea

5. Ryan Seacrest kupio je kuću od Ellen DeGeneres

Voditelj, producent i DJ platio je nevjerojatnih 49 milijuna dolara za imanje na Beverly Hillsu u kojem je nekad živjela komičarka Ellen DeGeneres sa svojom partnericom Portiom de Rossi.

Bivša palača Ellen DeGeneres
Bivša palača Ellen DeGeneres

Slični članci: