4 stvari koje MORATE napraviti prije nego što se preselite

Ovo morate napraviti prije nego što se preselite!
Ovo morate napraviti prije nego što se preselite!

 Seljenje sa sobom donosi puno pluseva i minusa. Između pakiranja kutija i pospremanja svih sjećanja na doživljaje iz vašeg, sada bivšeg, doma - može vam postati itekako emocionalno! S druge strane, to je jedan uzbudljiv novi početak zbog kojeg morate osjećati leptiriće nervoze u trbuhu. Čak i ako niste živjeli na tom mjestu godinama, važno je pravilno se pozdraviti i rastati s mjestom koje ste nekad zvali domom. Zato ćemo danas s vama podijeliti 4 ideje koje MORAJU biti na vašem popisu stvari koje treba učiniti prije nego što se preselite!

1. Organizirajte party

Bilo da se radi o intimnoj večeri s prijateljima ili ludom i nezaboravnom tulumu, želite se na odgovarajući način pozdraviti sa svojim domom! Plus: na taj ćete si način stvoriti odlična sjećanja o prostoru u kojem ste nekad živjeli i pamtiti ga upravo tako. 

2. Provedite cijeli vikend ne radeći baš ništa

Obično si preko vikenda napunimo kalendare s druženjima, aktivnostima i mjestima koje trebamo posjetiti u svoje slobodno vrijeme. Ali prije nego što se preselite, odvojite jedan vikend samo za sebe i uživanje u svojem prostoru. Slušajte glasno muziku. Skuhajte večeru samo za sebe. Uživajte u svojem domu prije nego što dođe vrijeme za rastanak. 

Napravite nered u svom domu!
Napravite nered u svom domu!

3. Napravite nered!

Skuhajte veliko, totalno netipično jelo za vas. Ili se uhvatite ogromnog DIY projekta! Napravite nekakav nered u svojem sadašnjem domu. Činit će vam se kao da ste se puno više iživjeli u njemu i cijenit ćete ga više.

4. Fotografirajte ili nekako zabilježite prostor

Sigurno imate svoje fotke u svom domu, ali što je sa slikama prostora? Ako napuštate mjesto koje ste voljeli i čije detalje obožavate, htjet ćete imati nekakva konkretna vizualna sjećanja na njega i u budućnosti. Plus: bit će vam jako zabavno za nekoliko godina vidjeti kakav stil ste nekad voljeli!


Slični članci: