10 minuta vježbanja kod kuće = ravan trbuh!

5 minuta do savršenog trbuha
5 minuta do savršenog trbuha

Tko ima vremena i volje za odlaske u teretanu, trčanja ujutro prije posla i slično? Mi iskreno i nemamo baš! Volimo nešto učinkovito, provjereno i još ukoliko ga možemo izvoditi doma kad ulovimo deset minuta vremena – nama zvuči i više nego savršeno!

Pronašli smo savršen video na YouTubeu čiji tvorci imaju gotovo dva i pol milijuna pratilaca na svom kanalu što definitivno ukazuje da znaju što i kako rade. U ovom videu je deset različitih vježbi gdje svaka vježba traje po četrdeset i pet sekundi. Na videu je djevojka koja pokazuje vježbe i vježba zajedno s Vama dok glas još jasnije objašnjava kako točno izvesti vježbe iako su i više nego jednostavne – barem za shvatiti. Ako niste baš u kondiciji i bojite se da vježbe nećete moći izvesti, pravo pogledajte video – zbilja su bazične a i često se nudi opcija za početnike tako da možete odabrati i tu opciju.

Vježbanje ukupno traje deset minuta i sad zbilja nitko, pa čak ni oni jako zauzeti kao ni oni lijeni, više nemaju opravdanja za ne vježbanje kao ni za trbuščić. 

10 min ABS

Slični članci: