Imamo recept za naukusniju pincu koju ćete pojesti ovog Uskrsa

Uskrs nam je pred vratima čemu se neizmjerno radujemo. Uskršnja trpeza sadrži delicije koje su nam na popisu najdražih. Uskršnji doručak nam je najdraži obrok u cijeloj godini. Šunka, jaja, kruh, mladi luk, rotkvice sve su uskršnji specijalitete koje jednostavno obožavamo no najdraža nam je ipak pinca. Iz tog vam razloga u nastavku donosimo recept za najukusniju pincu koju ćete pojesti ovog uskrsa.Recept za pincuSastojci:- 500 g brašna za dizana tijesta- 10 g kvasca- 110 šećera- 50 g maslaca- 50 g svinjske masti- 10 g soli- 4 jaja- pola mahune vanilije- 2 velike žlice ruma- 2 velike žlice maraskina- 200 ml mlakog mlijekaU malo mlakog mlijeka razmutite kvasac, dodajte prstohvat šećera i brašna te umutite smjesu koja će biti gusta kao smjesa za palačinke. Pustite smjesu neka se diže. U dignuti kvasac dodajte četvrtinu svih sastojaka te ih dobro izradite. Pospite smjesu brašnom, pokrijte krpom i ostavite da se diže. Nakon što se tijesto diglo dodajte preostale sastojke i umijesite tijesto. Kad ga izradite toliko da se odvaja od posude, pospite ga brašnom i prekrijte krpom te ostavite neka se još jednom digne. Podijelite tijesto u dvije jednake količine, formirajte kugle, složite na lim za pečenje obložen papirom, premažite uljem i još jednom ostavite. Kad narastu za trećinu, premažite ih razmućenim jajem, škarama ili nožem zarežite na površini oblik križa i pecite na 160-180 °C, ovisno o jačini pečnice, 25 do 35 minuta . Ako pince prebrzo tamne pokrijte ih papirom za pečenje ili folijom. » pročitaj više

Ovaj kombinezon iz Zare želimo u svome ormaru

Kombinezon nam je jedan od dražih odjevnih komada. Najviše ga volimo zato što ga samo navučemo i outfit je gotov. Postoje dvije vrste kombinezona jedan je onaj za casual varijante na primjer napravljen od trapera, a drugi su oni za malo svečanije prigode. » pročitaj više

Otvorena je sezona sladoleda! King ima novi okus – otkrivamo vam koji

Proljeću i ljetu se veselimo iz više razloga, a jedan je sigurno i uživanje u omiljenoj nam slastici – sladoledu. Sladoled nam je jedna od najdražih slastica ikada. Ljeti bismo mogli jesti isključivo sladoled. Ledo, svakog proljeća, otvara sezonu jedenja sladoleda s novim okusima. King je mnogima jedan od omiljenih sladoleda mnogima pa stoga vjerujemo kako će ih novi okus Kinga zanimati. Ovog će ljeta svi ljubitelji karamele doći na svoje jer novi King Supreme dolazi s čak trostrukom karamelom. King Supreme napravljen je od krem sladoleda okusa karamele koje dolazi s punjenjem okusa karamele. Sladoled je preliven preljevom od slane karamele, a sve je preliveno bijelom čokoladom okusa slane karamele te hrskavim posipom. Vjerujemo kako će mnogima ovo biti omiljeni sladoled ovoga ljeta. » pročitaj više

Znate li zašto vam idu suze kada režete luk

Luk je zaista neizostavna namirnica u gotovo svakoj kuhinji. Većina jela zahtjeva luk stoga ga vrlo često koristimo prilikom kuhanja. Moramo priznati kako luk obožavamo no jedini problem nam stvara rezanje luka. Rezanje luka gotovo garantira plakanje. No znate li zašto vam idu suze kada režete luk? » pročitaj više

Čipka je ovogodišnji trend: ovaj čipkani komplet iz Zare nas je oduševio

Ovogodišnji ultimativni trend je čipka. Čipku ove godine obožavamo nositi, a čini nam se kako će se ovaj trend nastaviti. Obožavamo nositi čipkane haljine i kombinezone.No zaljubili smo se u čipkani komplet iz Zare koji nas je jednostavno oborio s nogu, Naime riječ je o čipkastom sakou i suknji koji bi nam mogli biti uniforma za ovo proljeće.Blejzer s preklopnim ovratnikom i dugim rukavima s jastučićima za ramena cijeli je napravljen od čipke pa je iz tog razloga pomalo i providan baš kao i suknja napravljena od istoga materijala. » pročitaj više

Stigla je sezona šparoga: evo na koje ih načine najviše volimo jesti

Šparoge su samo jedan razlog više zašto toliko volimo proljeće. Ova namirnica je vrlo specifičnog okusa i znamo da nije po svačijem guštu no mi je naprosto obožavamo. Primijetili smo kako su na tržnice polako, ali sigurno počele stizati šparoge što nas neizmjerno veseli. U nastavku vam otkrivamo par jela od šparoga koja su nama najdraža.1. Fritaja sa šparogama » pročitaj više

Otkrivamo vam novog Jamesa Bonda: evo koji zgodni glumac će se naći u toj ulozi

James Bond nam je jedan od dražih akcijskih filmskih serijala svih vremena. Osim vrlo napete radnje, volimo ga gledati i zbog uvijek prezgodnih glavnih glumaca koji utjelovljuju tajnog agenta Jamesa Bonda. U svojih preko 60 godina postojanja razni zgodni glumci su ga utjelovili od Seana Connerya, Davida Nivena, Georgea Lanzebya, Rogera Moorea, Timothya Daltona, Piercea Brosnana pa sve do zadnjeg glumca Daniela Craiga. » pročitaj više

Evo kako napraviti tacose s kozicama po receptu Kylie Jenner

Kylie Jenner jedna je od it djevojaka današnjice. Aposlutno sve što ona nosi ili napravi postane ultimativni hit, a tako je i s jelima koje ona priprema. Naime jedno od njezinih omiljenih jela jesu tacosi s kozicama za koje je prije nekoliko godina otkrila recept. Nama je i dalje ovaj recept preukusan i stoga vam u nastavku otkrivamo kako napraviti tacose s kozicama po recepturi Kylie Jenner. » pročitaj više

Cijeli svijet je poludio za ovim MiuMiu naočalama - sviđaju li vam se?

Sunčanije vrijeme znači samo jedno – napokon ćemo moći nositi naš omiljeni accessorize to jest naočale. Naočale su nam definitivno najdraži modni dodatak koji naprosto obožavamo nositi budući da podignu baš svaki outfit.Svaka nova sezona sa sobom nosi i nove it naočale koje u svojoj kolekciji želimo imati. Ovih je dana cijeli svijet poludio za vrlo posebnim i jako cool naočalama brenda MiuMiu.Radi se o MiuMiu MU54YS 5AK5S0 modelu naočala koje su trenutno ultimativni hit. Ove naočale su vrlo specifične i to zbog zaobljenih stakala te veliko metalno-zlatnog loga. One su već sada vrlo popularne, a vjerujemo kako će biti ultimativni hit ovog ljeta. » pročitaj više

Saznajte recept za zdrave lazanje koje će vas oduševiti

Sada je pravo vrijeme za poraditi na liniji kako biste zablistali na plaži. No, ipak, teško se odreći jela u kojima uživamo, a koja i nisu toliko zdrava odnosno niskokalorična. Jedno od njih definitivno su i lazanje. Spoj tjestenine, mljevenog mesa, bechamela i sira jednostavno čini eksploziju okusa u ustima. No nemojte očajavati jer moguće je jesti lazanje i imati dobru liniju. Mi smo saznali recept za zdrave lazanje koje su jednako ukusne. Recept vam donosimo u nastavku. » pročitaj više