Vjenčanice s potpisom popularne domaće dizajnerice

Odabir vjenčanice zasigurno spada u jednu od najvažnijih odluka svake žene. Upravo za taj poseban dan žene iznimnu pažnju posvećuju svakom detalju, haljina mora biti savršena i ispuniti svaku želju buduće mlade, mjesta kompromisu tu nema.

Vjenčanice Diane Viljevac

Vođena uravo idejom da je želja svake žene individualna i da svaka žena za svoj najvažniji dan točno zna što želi, dizajnerica Diana Viljevac osmislila je svoju prvu bridal liniju vjenčanica. Ovakve nekonvencionalne i moderne vjenčanice nastale su kao potreba za nečim novim, kao odgovor na zahtjeve svake buduće mlade koja više ne želi biti ukalupljena u predodređene vizije vjenčanice. 

Vjenčanice Diane Viljevac

Ovo nisu klasične vjenčanice, ovo su vjenčanice za svaku ženu koja zna što hoće.  Iako na većini haljina prevladava bijela boja, kolorit je raznovrstan, od sive, roze do pudraste nijanse. Kolekcija se sastoji od deset modela koji nemaju jedinstvenu poveznicu baš zato kako bih svaka žena mogla pronaći upravo ono što želi.

Vjenčanice Diane Viljevac

Važno kod vjenčanica je da njihova cijena ne prelazi cijenu najma vjenčanica u salonima, a cjenovni rang je od 5.300kn – 9.000kn. Nakon što je ove sezone predstavila prvu ready to wear kolekciju, bridal linija bila je logičan slijed u radu ove mlade dizajnerice.

Vjenčanice Diane Viljevac

Slični članci: