Victoria Beckham otvorila svoj prvi dućan!

Victoria Beckham otvorila svoj prvi dućan!

Mnogi su pokretali svoje modne brendove, no niti jedan nije zaživio poput onoga Victorije Beckham. Bivša pjevačica je tijekom 6 godina postojanja njene modne marke prerasla imidž samo lijepoga lica i dokazala se kao talentirana dizajnerica. A kako je bolje nagraditi svoj uspjeh i zahvaliti se fanovima nego otvaranjem svog prvog dućana?

Upravo time se Victoria bavila zadnjih nekoliko mjeseci i danas službeno otvara svoj prvi dućan, u Londonu na 36 Dover ulici. Na tri kata i ukupno 562 metra kvadratna prostire se raj za sve obožavateljice rada Victorije Beckham, jer sadrži ne samo njenu glavnu liniju već i liniju trapera, asesoara, sunčanih naočala i Victoria Victoria Beckham kolekcije. Osim toga, to je prvi dućan kojega je dizajnirao poznati arhitekt Farshid Moussavi i sa svojim bijelim zidovima, zlatnim lancima i namještajem od drveta i stakla zaista možemo reći da je to high-end dućan.

Victoria Beckham otvorila svoj prvi dućan!
Victoria Beckham

Iako dućan na prvu djeluje malo strogo, nevjerojatnu toplinu mu daje drvo oraha. Upravo to je Victoria i željela; "Ne želim da se ljudi boje ući u dućan, želim da se svi osjećaju dobrodošlo i ugodno." Nadodala je i kako će njeni zaposlenici pružiti svakom klijentu maksimalnu pažnju, što će ići do te mjere da će pronaći veličine i modele Victorijine odjeće bilo gdje u svijetu i spojiti ih s klijentom.

Možda je najveći broj Victorijine klijentele u Americi, no s obzirom na to da je ponosna Britanka i da su njeni uredi u Londonu, ne čudi kako je upravo tamo otvorila prvi dućan. Možda već sljedeći bude negdje u S.A.D.-u...


Slični članci: