Uz Reserved SS15 chic modne detalje uljepšajte svaki styling

Reserved SS 2015 kolekcija pršti modnim dodacima za sve prilike. Minimalistički i funkcionalan nakit novo je izdanje bogatog dizajna. Na suptilnom snimanju novog Reserved LookBooka obuhvaćene su torbe, sunčane naočale, nakit i ostali modni dodaci koji su IT detalji za hit ljetni styling.

Sofisticirana jednostavnost glavni je motiv koji se provlači kroz cijelu kolekciju i modni je trend sezone. Svijetle pastelne boje – bijelo-žuta i nježno plava – odlično izgledaju na dnevnim, kao i na elegantnim, svečanijim krojevima. Univerzalni dizajn modnih dodataka u skladu je s brojnim različitim vrstama tkanina od trapera, preko nešto finijeg jerseya, pa sve do svilenkastih tkanina.

Jednostavni set s dodacima poput tirkizne clutch torbice ili neobrađene sive košulje ukombinirane sa svjetlucavom ogrlicom učinit će vaš styling iznenađujuće atraktivnim, a sve zahvaljujući IT detaljima. Ovi modni dodaci nisu samo glamurozni, oni su modno osviješteni. Sunčane naočale i platnene torbe za kupovinu nezaobilazni su komadi ljetne garderobe koji će upotpuniti styling urbane žene.


Slični članci: