Što odjenuti na proljetno vjenčanje?

Što odjenuti na proljetno vjenčanje?
Vjenčanje

Možemo reći da službeno počinje sezona vjenčanja, a to znači samo jedno - što odjenuti?! Najčešće je jedino što znamo da haljina/odijelo/kombinezon ne smije biti bijele boje i da ne smije biti trashy, no to nažalost i nije od velike pomoći. Ovisno o tome gdje se vjenčanje održava i tko se udaje, postoje i određena nenapisana pravila oko oblačenja. U nastavku vam donosimo pravila za neka od njih.

1) Vjenčanje na plaži - Vjenčanja na plaži nisu uobičajena kod nas, no za njih će najbolje funkcionirati jedan boho look ili nešto romantično i lepršavo. Također, nenapadan cvjetni print je izvrstan izbor. Štikle tu nisu najpogodniji izbor, ali ako želite, možete.

Što odjenuti na proljetno vjenčanje?
Revolve Clothing

2) Vjenčanje na otvorenom - Kao i kod plaže, vjenčanje na otvorenom zahtjeva nešto više casual kombinaciju. Predlažemo asimetričan lepršavi kroj, jarku boju (ali ne neon!) ili ne previše napadan print. Predlažemo uz to jednostavne sandale, najbolje minimalističke u boji haljine, nude ili crne.

Što odjenuti na proljetno vjenčanje?
Free People

3) Svečano vjenčanje - Svečano vjenčanje zahtjeva i formalniji outfit. To ne znači da morate odjenuti dugu haljinu, iako je najbolji odabir, ali vam onda koktel haljina mora biti ispod koljena i vrlo elegantna. Birajte čipku koja izgleda vrlo skupo, svilu i tkanine ukrašene aplikacijama. Odaberite ponovno jednostavne sandale ili cipele u špic za ultimativnu profinjenost.

Što odjenuti na proljetno vjenčanje?
Elie Saab

4) Mladenačko vjenčanje - Udaje li vam se prijateljica ili prijatelj vaših godina, najbolji odabir je casual glam. Odaberite malu crnu haljinicu u kojoj ćete se osjećati istovremeno profinjeno, seksi i samopouzdano, a uz to odaberite najudobnije štikle jer vas sigurno čeka puno plesanja!

Što odjenuti na proljetno vjenčanje?
Topshop

5) Vjenčanje u crkvi - Vjenčanje u crkvi obvezuje vas na čedniji outfit, pokrivena ramena, manji dekolte i ništa ultra minijaturno. Upravo zato cool odijelo je izvrstan odabir. U njemu ćete djelovati klasično i netradicionalno istovremeno. Sparite ga uz minimalističke sandale ili visoke chunky sandale kao neočekivan odabir. 

Što odjenuti na proljetno vjenčanje?
H&M Conscious

Slični članci: