Sada u centru Zagreba možete kupiti upečatljivu odjeću poznatih talijanskih brandova

Otvaranje ORANGE POINTA

Konačno, poznavatelji vrhunske talijanske mode sada imaju razlog za još jedno modno zadovoljstvo! Poznate modne marke iz bogate ORANGE POINT ponude stanuju  na atraktivnoj lokaciju u samom centru grada. ORANGE POINT nudi atraktivnu odjeću, obuću, torbe, modne dodatke i sve one male ali važne stvari nužne za savršen izgled urbane žene koja neopterećena trendovima i formom streme individualnom i kreativnom modnom izričaju.

Prostor je uređen po principu 'shop in shop concept' unutar kojeg svaka od tri poznata talijanska branda – Kocca, Christina Gavioli, Club Voltaire – jasno ističu svoj 'modni identitet', a koji se zajednički savršeno uklapaju stvarajući neodoljiv ambijent dostupne mode. Uređen u kombinaciji minimalizma i suvremenog stila prostor stvara neodoljivu atmosferu poželjnu za ugodnu kupovinu. Osim u Zagrebu Orange point ponuda nalazi se i u Splitu na adresi Bosanska 11.

Otvaranje ORANGE POINTA
Otvaranje ORANGE POINTA

Kako bismo vas pobliže upoznali s brandovima, evo nekoliko osnovnih informacija:

Kocca je talijanski brand koji je sinonim za eleganciju, dobar ukus i stil. Kocca nije samo moda, to je način života, to je vizija utemeljena na kvaliteti i sofisticiranosti kako samog dizajna tako i materijala i načina proizvodnje. Inspiracija putovanjima i vječnom potragom za novim i uzbudljivim lajtmotiv su gotovo svih kolekcija sa uvijek fluidnim nijansama suvremenog.

Christina Gaviolli poznati je talijanski modni brand koji konstantno i uvijek dosljedno kreira jednostavnost, uzimajući kao osnovnu inspiraciju uzbuđenje, energiju i kreativnost urbanog života. Utjecaj raznih kultura i različitih vremenskih era u kombinaciji sa najnovije otkrivenim materijalima rezultirali su opuštenom senzualno – modernom kolekcijom.

Club Voltaire je lansiran s namjerom pristupa mladim djevojkama koje osim mode traže i malo zabave, a predstavlja kombinaciju sportske elegancije nosivu i u svakodnevnim i u večernjim prilikama. Ova modna marka od samih svojih početaka pronašla je svoj modni put do mnogih poslovnih žena čiji urbani način života ne ostavlja mnogo slobodnog vremena, a koje se nisu voljne odricati lijepog i udobnog načina odijevanja.

Brojne ljubiteljice mode poput: Bojana Gregorić Vejzović, Mirna Maras, Mara Bratoš, Nevena Rendeli, Marijana Mikulić, Antonija Stupar Jurkin, Ecija Ivušić, Ana Miščević,  Tihana Harapin Zalepugn, i brojene druge sinoć su među prvima razgledale bogatu ponudu Orange point i zaljubile su u ove bezvremenske modne kombinacije.

Otvaranje ORANGE POINTA
Otvaranje ORANGE POINTA

Slični članci: