Rihanna je postala kreativni direktor Pume

Rihanna je postala kreativni direktor Pume

Izgleda kako je ovo zaista bila Rihannina modna godina! Prvo je osvojila nagradu od CFDA za modnu ikonu godine na kojoj se pojavila u potencijalnoj najupečatljivijem outfitu godine, zatim je zasjala u kampanji za Balmain, bila je u prvim redovima svih najpoznatijih revija, njena kolekcija za MAC bila je najprodavanija ove godine, a izdala je i vrlo uspješne kolekcije za River Island. Jedino što nedostaje? Titula kreativnog direktora, naravno; A i to je dodala na svoj popis jučer, službenim potpisivanjem ugovora sa sportskim brendom Puma!

Rihanna je "oblijepila" cijeli Instagram fotografijama iz Njemačke gdje se slavila njena nova suradnja s Pumom, a kako doznajemo, Rihanna će nadgledati dizajniranje ženske Pumine linije, u što će spadati odjeća i obuća. Od Rihanne se očekuje da će oživjeti popularne Pumine retro stilove, ali i nadodati novi dizajn u njihov portfolio. Rihanna će između ostaloga biti i njihov brend ambasador.

Pumin CEO, Bjørn Gulden, izjavio je kako je ovo odličan potez za Pumu jer je njen globalni profil, karizma, individualnost i ambicija čine idealnim ambasadorom brenda.

Moramo priznati da jedva čekamo vidjeti dizajn pod njenom opakom modnom palicom!

Rihanna je postala kreativni direktor Pume
Rihanna x Puma

Slični članci: