Priuštite si ove seksi ASOS štikle za Božić!

Priuštite si ove seksi ASOS štikle za Božić!

Ponekad je sve što vam treba svježi par prekrasnih cipela. Nove štikle mogu učiniti čuda za vaše raspoloženje, a nije li onda Božić savršeno vrijeme za usrećiti samu sebe? Osim kao predivan poklon ispod bora, seksi cipele dobro će vam doći i za nadolazeće izlaske kao i za doček Nove godine.

Cipele je možda najlakše otiči kupiti u Zaru ili H&M, no naručite li ih preko Interneta možete biti sigurni da ih praktički nitko neće imati. S obzirom na to da je danas 1. prosinac imate još otprilike pet dana za odlučiti koje cipele bi željeli imati za blagdane kako bi vam one stigle u roku od dva do tri tjedna.

Za vas smo ovoga puta odabrali jedan od najpopularnijih online shopova na svijetu, ASOS. ASOS ima besplatnu dostavu i vrlo pristupačne cijene, a pritom često ima i velike rasprodaje koje se penju do 70%. Cipele koje trenutno imaju u prodaji kreću se oko 350 kuna, a nešto su što u Hrvatskoj, više-manje, nismo imali prilike nigdje vidjeti. Pogledajte ih u našoj galeriji, skup s njihovim cijenama.

Priuštite si ove seksi ASOS štikle za Božić!
ASOS

Slični članci: